Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
De ce sa pui tagul rel="nofollow" intr-un link de pe site-ul tau, dintr-un articol? Pai daca n-ai incredere in site-ul catre care faci trimiterea, mai bine nu faci trimiterea. Practic, ii spui lui go0gle: "eu dau link, dar linkul nu conteaza". Daca cuvintele cheie sunt comune si dai link nofollow, ceea ce ai pus in anchor nu mai conteaza, iar din punct de vedere al SEO, uneori este util sa ai keywords in anchor. Sa-ti dau un exemplu, ca sa fie mai clar. Am pus pe site-ul meu un link catre un fotograf din Constanta si anchor era "fotograf Constanta". Am rankat foarte bine pe cautarea "fotograf Contanta", desi in pagina respectiva nu mai pomenisem nicaieri cuvantul Constanta.
Nu uneori ci intotdeauna este bine sa ai link pe cuvantul pe care optimizezi pagina. Nu am stiu ca daca pui nofollow pe link nu este luata in considerare linkul pentru optimizare on page, stiam ca se pune sa nu trimita link juice. Esti sigur de ce spui?

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
LogOn ar mai trebui sa afle ca linkurile catre autoritate sunt bine vazute de go0gle si am vazut un test facut de un seoist care a pus un articol cu link catre un site cu autoritate si un articol fara link. Articolul cu link a rankat mai bine.
Este o informatie interesanta, de multe ori nu intelegeam de ce blogeri cu experienta pun link catre google de fiecare data cand vorbesc despre motorul de cautare, asta explica multe.