Salut, vreau sa fac un site de muzica iar primul pas este sa imi gasesc un nume de domeniu ceea ce este foarte greu pentru mine, de 3 zile ma tot gandesc si as vrea sa stiu daca aveti cateva sugestii pentru mine

As dori ca numele sa fie unul cat mai scurt si cat mai usor de retinut, fie el un nume de brand neinregistrat sau un nume gen musicbox.ro

Acesta va fi un site cu topuri muzicale si muzica de mai multe genuri (fara manele) sortate in diverse categorii pentru a avea acces mult mai usor la ele, totul va fi legal.

Scopul site-ului este de a oferi informatii despre muzica si diverse topuri muzicale iar materialele publicate la noi pe site vor fi distrubite prin metode de sharing autorizate sau prin platforme libere precum youtube, dailymotion, vimeo, vk, etc.

Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial. La fel continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit, fara a avea in prealabil acordul scris al titularului. (din sursa)

Pe site nu va fi doar muzica, dar celalalte lucruri (legate tot de muzica) sunt putin mai discrete si nu vreau sa discut despre ele. Am decis sa creez acest site pentru a avea acces mult mai usor la ceea ce cauti si la ceea ce e nou intreg proiectul arata foarte bine.