1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
LogOn
Pot face redirect 301 pentru fiecare articol în parte? Poate nu am fost eu destul de explicit, nu vreau sa mut tot site-ul, doar o categorie.
Redirectul se face de la pagina la pagina, fie ca sunt sau nu pe acelasi domeniu.
Sunt doua posibilitati:
1. vrei sa muti articolele si vrei ca Google sa vada asta si sa transfere traficul si autoritatea. Faci redirect 301 de pe categorie pe noul site si pentru fiecare articol in parte.
2. vrei sa muti articolele, dar vrei sa fie vazute ca articole noi. Le stergi de pe vechiul site, le stergi din indexul si din cache-ul Google (sau astepti sa dispara de la sine) si apoi le pui pe noul site. Nu mai faci redirect 301.
Trebuie sa ai acces la Webmaster, din meniul Index Google -> Eliminati adrese url -> adaugi link-ul care vrei sa il elimini si selectezi prima bifa.

Postat în original de
LogOn
Cum pot să le șterg din index-ul si din cache-ul Google? Articolele le voi posta ca noi, deoarece softul este complet diferit.
In cazul in care faci redirect 301, nu e nevoie sa le stergi din cache.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!