Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Domeniu FREE, luati cat e cald.

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    Corect, poti sa iti inregistrezi pe orice nisa doresti, nu te tine nimeni.. eu spuneam acolo ca este 'recomandat' atat tot...fiecare poate sa-si inregistreze ce nume vrea... ex: merge si: lapescuitfacem.party sau crescatorpasari.party , nu?
    Si sa sti ca ca nu am tipat, nu stiu unde ai vazut tu ca am tipat... ba chiar am scris cele mai sus, cu zambetul pe buze, fara gluma
    Te-ai suparat pe mine?
    Eu doar incercam sa punctez care ar fi avantajele si dezavantajele ofertei. Forumul nu are loc de suparari ci doar de sfaturi utile pentru toata lumea

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de MirceaG
    LE2: Si colac peste pupaza, unde ti-l transferi peste 1 an? Ca peste tot e scump in draci.
    Da cine ma pune sa dau 114 $ sau cat era in poza aia a ta cand pot sa mi-l transfer la mine in cont cu pret de nimic...
    Uite: aaaa.png

@Cosmin, da bro..ia-ti cate domenii vrei si te ajut la pret mic cu discount sa le transferi....sau poti sa te duci unde vrei tu sa-l reinnoiesti.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

E aiurea sa cred ca cineva ar vrea sa ia 10 domenii .party doar ca sa aiba o reducere totala de 10 Euro. Iei un domeniu daca iti trebuie, nu ca e la oferta. Si daca oricum iti trebuie, orice reducere e buna... In plus, tld-urile gratuite sau forte ieftine au o soarta mai grea in mediul online, dovada fiind in trecut domeniile tk si cele info.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Asa este Mishu, intradevar domeniile platite pe termen mai lung au o credibilitate mai mare fata de google si dpdv seo.

Dar cunosc si domenii care sunt platite anual si se indexeaza si cresc destul de bine... eu spre exemplu am un domeniu .ro si il platesc anual...are 3 ani si 5 luni, PR 2 si la urmatorul update PR 3... asta fara sa fortez nota...

Deci in concluzie, cine vrea sa ia, este liber sa o faca..pana la urma este free

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Asa este Mishu, intradevar domeniile platite pe termen mai lung au o credibilitate mai mare fata de google si dpdv seo.

Dar cunosc si domenii care sunt platite anual si se indexeaza si cresc destul de bine... eu spre exemplu am un domeniu .ro si il platesc anual...are 3 ani si 5 luni, PR 2 si la urmatorul update PR 3... asta fara sa fortez nota...

Deci in concluzie, cine vrea sa ia, este liber sa o faca..pana la urma este free
    Urmatorul update de PR nu mai exista. Cauta Matt Cuts pe google, vezi ce zice de PR.

Da cine ma pune sa dau 114 $ sau cat era in poza aia a ta cand pot sa mi-l transfer la mine in cont cu pret de nimic...
    Erau 114 ron si era la Godaddy (din punctul meu de vedere, cel mai mare din nisa). Ce mi-ai aratat tu este peste 25 euro/dolari, ceea ce inseamna mai mult decat dublu fata de orice domeniu .com/net/ro anual. Sa numai punctez ca la godaddy ai toate sansele sa gasesti in fiecare an un cupon de reducere serios, ceea ce ma indoiesc la domeniile .party

Pana acum au tot fost incercari de a scoate noi tld-uri in piata, dar aproape toate au fost fail (Pana si .eu e destul de putin cautat in acest moment). Oamenii inca prefera un long tail pe .com decat un short pe .party sau alte tld-uri noi

Eu sunt de parere ca, daca nu-ti permiti 10 dolari sa investesti intr-un domeniu .ro (daca mergi pe un proiect in limba romana) sau .com (pentru international), atunci sansele sa-l materializezi sunt destul de reduse.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Na, fiecare cu parerile lui...

Nu toata lumea are bani sa-si achizitioneze un domeniu si tocmai daia exista oameni ca noi, care venim in ajutorul lor si le dam 'ponturi'.
    Uite, tu esti un inrait iubitor de domenii .ro, asta am dedus din repetarile tale cu referire la tld-ul .ro .
    Mie spre exemplu nu-mi place chiar spre deloc acesta extensie, nu ca nu este frumoasa...dar de obicei se cam evita de catre straini intrarile pe aceste extensii, datorita reputatie care ne-am facut-o.
    Eu prefer sa iau domeniu .com/.net sa nu mai zic, ca extensia .com este cea mai iubita de catre google, recent citisem pe un blog(nu-mi mai amintesc numele) despre vanzarile de tld-uri... .com are cam 85 si ceva de milioane de vanzari pe cand .ro are undeva la 12 milioane de vanzari.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

citisem pe un blog(nu-mi mai amintesc numele) despre vanzarile de tld-uri... .com are cam 85 si ceva de milioane de vanzari pe cand .ro are undeva la 12 milioane de vanzari.
    comparand .ro cu .com... nu e nici macar cum am compara mere cu pere, ci e mai mult o comparatie intre mere si zimbri.

cat despre vanzari.. nu inteleg ce 12 milioane a vandut .ro?
    domenii inregistrate? sau cum?
    in ce perioada? etc?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

....
    Ma refeream la domeniile ieftine sau free, la faptul ca sunt foarte mult folosite pentru spamul web si din cauza asta nu ofera credibilitate nici pentru vizitator.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

...intradevar domeniile platite pe termen mai lung au o credibilitate mai mare fata de google si dpdv seo.
    Na asta-i noua, cel putin pentru mine.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

UITE AICI OFERTA. Godaddy iti ofera posibilitatea de a iti inregistra un domeniu .COM la doar 4 lei, adica mai putin de 1 euro.

Legat de oferta ta am doua remarci de facut:
    1) nu exista elemente de securitate pentru platile online
    2) singura modalitate de plata e prin PayPal - foarte dubios! De ce nu si Visa !?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Free HeatMap
    De turbo în forumul Utile
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 30th June 2011, 14:26
  2. NU va luati telefoane facute in china
    De Mihai Gianu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 11th September 2009, 15:36
  3. Free Web Hosting
    De loredan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2007, 18:31
  4. Si cu banii luati si fara produs primit !!!
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 29th August 2007, 23:01
  5. Web CEO Free edition
    De Toto în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th November 2005, 13:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii