Eu doar incercam sa punctez care ar fi avantajele si dezavantajele ofertei. Forumul nu are loc de suparari ci doar de sfaturi utile pentru toata lumea ;)
Versiune printabilă
Da cine ma pune sa dau 114 $ sau cat era in poza aia a ta cand pot sa mi-l transfer la mine in cont cu pret de nimic...Citat:
Postat în original de MirceaG
Uite: Ataşament 3616
@Cosmin, da bro..ia-ti cate domenii vrei si te ajut la pret mic cu discount sa le transferi....sau poti sa te duci unde vrei tu sa-l reinnoiesti. :)
E aiurea sa cred ca cineva ar vrea sa ia 10 domenii .party doar ca sa aiba o reducere totala de 10 Euro. Iei un domeniu daca iti trebuie, nu ca e la oferta. Si daca oricum iti trebuie, orice reducere e buna... In plus, tld-urile gratuite sau forte ieftine au o soarta mai grea in mediul online, dovada fiind in trecut domeniile tk si cele info.
Asa este Mishu, intradevar domeniile platite pe termen mai lung au o credibilitate mai mare fata de google si dpdv seo.
Dar cunosc si domenii care sunt platite anual si se indexeaza si cresc destul de bine... eu spre exemplu am un domeniu .ro si il platesc anual...are 3 ani si 5 luni, PR 2 si la urmatorul update PR 3... asta fara sa fortez nota...
Deci in concluzie, cine vrea sa ia, este liber sa o faca..pana la urma este free :P
Urmatorul update de PR nu mai exista. Cauta Matt Cuts pe google, vezi ce zice de PR.
Erau 114 ron si era la Godaddy (din punctul meu de vedere, cel mai mare din nisa). Ce mi-ai aratat tu este peste 25 euro/dolari, ceea ce inseamna mai mult decat dublu fata de orice domeniu .com/net/ro anual. Sa numai punctez ca la godaddy ai toate sansele sa gasesti in fiecare an un cupon de reducere serios, ceea ce ma indoiesc la domeniile .party
Pana acum au tot fost incercari de a scoate noi tld-uri in piata, dar aproape toate au fost fail (Pana si .eu e destul de putin cautat in acest moment). Oamenii inca prefera un long tail pe .com decat un short pe .party sau alte tld-uri noi :)
Eu sunt de parere ca, daca nu-ti permiti 10 dolari sa investesti intr-un domeniu .ro (daca mergi pe un proiect in limba romana) sau .com (pentru international), atunci sansele sa-l materializezi sunt destul de reduse.
Na, fiecare cu parerile lui...
Nu toata lumea are bani sa-si achizitioneze un domeniu si tocmai daia exista oameni ca noi, care venim in ajutorul lor si le dam 'ponturi'.
Uite, tu esti un inrait iubitor de domenii .ro, asta am dedus din repetarile tale cu referire la tld-ul .ro .
Mie spre exemplu nu-mi place chiar spre deloc acesta extensie, nu ca nu este frumoasa...dar de obicei se cam evita de catre straini intrarile pe aceste extensii, datorita reputatie care ne-am facut-o.
Eu prefer sa iau domeniu .com/.net sa nu mai zic, ca extensia .com este cea mai iubita de catre google, recent citisem pe un blog(nu-mi mai amintesc numele) despre vanzarile de tld-uri... .com are cam 85 si ceva de milioane de vanzari pe cand .ro are undeva la 12 milioane de vanzari.
UITE AICI OFERTA. Godaddy iti ofera posibilitatea de a iti inregistra un domeniu .COM la doar 4 lei, adica mai putin de 1 euro.
Legat de oferta ta am doua remarci de facut:
1) nu exista elemente de securitate pentru platile online
2) singura modalitate de plata e prin PayPal - foarte dubios! De ce nu si Visa !?