Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Bani virtuali pe forum

Polo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    3rd March 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    61
    Putere Rep
    24

Implicit

Aplicand un astfel de sistem de bonusare si motivare al postarilor, este foarte posibil sa te alegi cu un forum plin de spam si lipsit de informatii cu adevarat utile pentru cei interesati de pariuri.
    Eu intru pe forumul tau pentru a afla informatii care sa ma ajute atunci cand pun un bilet. Daca pe forum nu gasesc nimic care sa ma ajute, a doua oara nu mai intru, chiar daca forumul are cateva mii de postari.

Un exemplu concret se intampla si aici pe Seopedia, unde membrii noi vor sa obtina rapid "bonusul din marketplace" si se apuca sa dezgraope postari din 2012, posteaza doar pentru contorizarea posturilor fara sa ajute cu ceva comunitatea, etc.

Ar trebui sa ii rasplatesti pe utilizatori in functie de calitatea informatiilor postate, nu de cantitatea lor.
    Poti face o sectiune de "ponturi" care sa poate fi citita doar de catre membrii forumului, nu si de catre vizitatori, astfel ii vei motiva sa se inregistreze pe forum.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Imi cer scuze, e tarziu si nu am mai vazut toate literele Intelesesm ca vrei sa se aplice sistemul ala aici, asa ca am sters tot ce scrisesem.
    Si eu am inteles la fel ). Oricum, tot viata scurta o sa aiba pe aici.

mybb este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2015
    Locaţie
    Munchen
    Vârstă
    42
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu caut useri pentru forumul meu de aici , diar useri care au pasiune pariurile ... in al doilea rand , mybb stiu ca nu este popuar ca celelalte , am discutii pe mybb romania , dar nici acolo nu sunt prea multi useri ...

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Te ajut eu cu instalarea + configurarea plugin-ului, insa contra-cost...daca vrei.
    Mentionez ca nu sunt expert si nu mananc mybb pe paine dar ma descurc..am avut forum pe aceasta platforma + phpbb.
    Lasa-mi PM sa discutam.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

iasivezi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    162
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de mybb Vezi Post
    Eu nu caut useri pentru forumul meu de aici , diar useri care au pasiune pariurile ... in al doilea rand , mybb stiu ca nu este popuar ca celelalte , am discutii pe mybb romania , dar nici acolo nu sunt prea multi useri ...
    @mybb
    Eu caut pe cineva din comunitate sa imi dezvolte, contra cost, un filtru pentru un magazin online si nu am primit nicio oferta, iar tu te astepti sa fii asaltat de feedback-uri de la utilizatori cu un post pe care trebuie sa il citesti de 3 ori inainte sa il intelegi? Nu o sa te ia nimeni in seama, mai ales cand esti reprezentat de cele 2 linii rosii de sub nume...
    Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

@Iasivezi, (cu toate ca noi nu prea suntem prieteni) poti sa-mi spui te rog pe ce platforma vrei sa ti se faca filtru? ..poate colaboram(normal daca vrei ), orice bănuţ este bine primit.

On: mybb poti specifica in post, daca vrei free sau contra-cost... poate vei avea mai multe oferte si nu uita si de oferta mea.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    162
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    @Iasivezi, (cu toate ca noi nu prea suntem prieteni) poti sa-mi spui te rog pe ce platforma vrei sa ti se faca filtru? ..poate colaboram(normal daca vrei ), orice bănuţ este bine primit.

On: mybb poti specifica in post, daca vrei free sau contra-cost... poate vei avea mai multe oferte si nu uita si de oferta mea.
    Poate nu suntem in relatii bune, ca prieteni nu am fost niciodata...
    Daca te interesa cautai posturile deschise de mine si vedeai informatii detaliate despre solicitarea mea. Ca sa nu zici ca am ceva cu tine iti pot spune ca e vorba de opencart 1.5.

Off: parca spunei ca nu te grabesti spre marketplace..uite ca acum ai ocazia sa iti pui in valoare calitatile de negustor pentru ca ai implinit cele 30 de posturi..

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Inca nu m-am avantat spre marketplace... poate dupa 100 posturi o voi face, ramane de vazut.

Detin foarte multe module (premium) pentru opencart...o sa fac un demo sa-ti arat modulul cum functioneaza si daca'ti place, batem palma.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    162
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    Inca nu m-am avantat spre marketplace... poate dupa 100 posturi o voi face, ramane de vazut.

Detin foarte multe module (premium) pentru opencart...o sa fac un demo sa-ti arat modulul cum functioneaza si daca'ti place, batem palma.
    Nu te deranja cu demo-ul, eu am nevoie de customizare filtru de produse nu de modul complet.
    Merci de sugestie dar voi alege din cei cu care am discutat deja pana acum.

Toate bune!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bani Paypal pentru bani pe transfer bancar
    De Ionut Cosmin în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2015, 14:43
  2. Ofer bani pe paypal pentru bani pe card
    De Zoly în forumul PayPal
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th June 2014, 18:15
  3. Cu forum sau fara forum? dinstup.ro
    De Aradean în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 12