28th April 2015, 21:25
0 out of 1 members found this post helpful.
Bani virtuali pe forum
Poate ca sunt cam exigent Smile dar imi vine ceva prin mintea mea scurta >D . As dori ceva care la fiecare postare la fiecare user sa sa dea niste puncte sau bani virtuali, ceva de genul, iar la un numar de puncte sau bani, sa i se acorde un premiu... Nu stiu sa explic bine, dar sper sa intelegeti ideea. se poate ???
28th April 2015, 21:42
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
mybb
Poate ca sunt cam exigent Smile dar imi vine ceva prin mintea mea scurta >D . As dori ceva care la fiecare postare la fiecare user sa sa dea niste puncte sau bani virtuali, ceva de genul, iar la un numar de puncte sau bani, sa i se acorde un premiu... Nu stiu sa explic bine, dar sper sa intelegeti ideea. se poate ???
Bineinteles... ca nu, nu mi se pare deloc o idee. Aici oferim, in limita timpului disponibil, ajutor gratuit, iar in cazuri mai complexe, contra cost.
Concursuri gasesti (mai rar) pe forum.
28th April 2015, 21:45
0 out of 3 members found this post helpful.
tocmai ce am instalat un plugin, problema e ca nu ia automat tot ce a fost pana acuma. toti userii au 0 euro ... era ideal de se contoriza tot ... pariuripenet.com/newpoints.php
28th April 2015, 22:01
Nu toti suntem experti ca tine... Nu vreau sa te ofensez, dar noi cautam ajutor aici. Daca nu il poti oferi, nu critica....
28th April 2015, 22:48

Postat în original de
mybb
Nu toti suntem experti ca tine... Nu vreau sa te ofensez, dar noi cautam ajutor aici. Daca nu il poti oferi, nu critica....
Nu tre` sa fii expert ca sa poti supravietui pe acest forum.
28th April 2015, 23:47
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Bogdan Calin
Nu tre` sa fii expert ca sa poti supravietui pe acest forum.
El vorbea despre forumul lui, tu vorbesti despre seopedia.
Va intelegeti de minune, el in japoneza tu in afrikaans.