Salutare, va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti vreun browser sau vreun plugin pt mozilla care sa deschida mai mult de 100 de tab-uri fara ca un calculator cu i5/i7 cu 16GB RAM sa se blocheze.
Cunoasteti?
Multumesc anticipat
Salutare, va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti vreun browser sau vreun plugin pt mozilla care sa deschida mai mult de 100 de tab-uri fara ca un calculator cu i5/i7 cu 16GB RAM sa se blocheze.
Cunoasteti?
Multumesc anticipat
Nu tine de plugin cat de calculator (de regula ram, e ok si un celeron) si mai ales ce deschide acolo. E suficient sa le ai in bookmarks + open all in new tabs. Idem banda: daca nu e, poti sa ai un super super mega computer ca tot astepti dupa net. De dai drumul instant la 5 youtube, deja vezi ca nu duce.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Cuata o portare de firefox care sa functioneze pe 64 biti , astfel browser-ul va folosi intreaga memorie nativa a computer-ului. In mod normal mozilla nu ofera firefox pe 64 biti...
Waterfox, tot pe 64 biti
Pami, asta in ideea in care vrei sa folosesti Chrome ... Daca nu vrei sa sti Google tot ce faci , mai cauti si alte variante![]()
multumesc. Am gasit waterfox. Sa vedem ce stie![]()
va multumesc pentru ajutor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)