In cazul in care te pricepi la mybb, am nevoie de putin ajutor. Se pot pune reclame tip ads pe forum, ma intereseaza pe partea stanga si partea dreapta a forumului, de marime 120x600 .
In cazul in care te pricepi la mybb, am nevoie de putin ajutor. Se pot pune reclame tip ads pe forum, ma intereseaza pe partea stanga si partea dreapta a forumului, de marime 120x600 .
Salutari si tie si bine ai venit!
Retired
Nu pot crea subiect nou in acea categorie , sau nu am vazut eu bine... oricum , e cineva care stie mybb ?
Oamenii au facut o aluzie fina... dar n-ai perceput-o. Ideal ar fi fost sa te prezinti mai intai, apoi sa postezi. Prezentare forumisti
Altfel e ca si cum ai intra intr-un magazin, n-ai zice buna ziua si ai cere 3 kile de cartofi.
Am rezolvat , de pe telefon , ca la calculator nu aparea postare subiect nou la acea sectiune. Scuze inca odata.
Domnu' doctor, va pricepeti la pete? Dermatologie sau cum se zice? Am niste bube...
Aveti programare?
Lasa domne' programarea, va pricepeti sau nu?
Aveti programare?
Nu am timp de programare, va pricepeti sau nu, ca ma mananca rau in ...?
Domnule, trebuie sa aveti programare, sa platiti consultatia si dupa discutam.
E clar, nu va pricepeti! Si pe mine ma tot mananca-n ...!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)