Salutare, va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti vreun browser sau vreun plugin pt mozilla care sa deschida mai mult de 100 de tab-uri fara ca un calculator cu i5/i7 cu 16GB RAM sa se blocheze.
Cunoasteti?
Multumesc anticipat
Salutare, va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti vreun browser sau vreun plugin pt mozilla care sa deschida mai mult de 100 de tab-uri fara ca un calculator cu i5/i7 cu 16GB RAM sa se blocheze.
Cunoasteti?
Multumesc anticipat
Nu tine de plugin cat de calculator (de regula ram, e ok si un celeron) si mai ales ce deschide acolo. E suficient sa le ai in bookmarks + open all in new tabs. Idem banda: daca nu e, poti sa ai un super super mega computer ca tot astepti dupa net. De dai drumul instant la 5 youtube, deja vezi ca nu duce.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Cuata o portare de firefox care sa functioneze pe 64 biti , astfel browser-ul va folosi intreaga memorie nativa a computer-ului. In mod normal mozilla nu ofera firefox pe 64 biti...
Waterfox, tot pe 64 biti
multumesc. Am gasit waterfox. Sa vedem ce stie![]()
Pami, asta in ideea in care vrei sa folosesti Chrome ... Daca nu vrei sa sti Google tot ce faci , mai cauti si alte variante![]()
va multumesc pentru ajutor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)