Imi puteti spune de ce pentru siteul din semnatura de ce am doar 4 pagini indexate daca folosesc comanda "site:" in google?
Imi puteti spune de ce pentru siteul din semnatura de ce am doar 4 pagini indexate daca folosesc comanda "site:" in google?
Ai 84 pagini indexate si foarte multe foto. Din pacate site-ul pare picat.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
nu stiu de ce mie imi da doar 4 .
De ce zici ca e picat? sunt pozitionat destul de bine dupa "fotografi nunti cluj" "fotograf nunta cluj" si totusi e ceva concurenta
E picat, adica nu se incarca.
Cu www ai 4 rezultate, fara www ai 84. Ai directionat de undeva, probabil din WMT, de la www la non-www.
PS. Acum s-a incarcat.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Ciudat, de regula wp rezolva de la instalare si situatia asta.
Colegule, instaleaza alertele de aici ca sa iti faci o idee depre hosting.
Alt sfat amical: in oferta, renunta le text din foto si foloseste text text. Se spune doar ca google e capabil sa recunoasca text, in practica inca nu s-a demonstrat
Sfat amical 2: in toate paginile mareste textul, cat te lasa sufletul.
Sfat 3: te hotarasti daca e site de servicii sau site e content care e monetizat prin marketing afiliat.
Spor
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
mersi de sfaturi
Salut Cris,
Daca imi permiti un sfat referitor la site (chiar daca este off topic raportat la intrebarea initiala):
- renunta la fundalul de mobila gri (sau schimba tema), distrage atentia de la subiectul principal - pozele
- pozele au dimensiunea unor timbre postale, posteaza-le la o dimensiune mai mare
- ar trebui sa creezi o pagina ''despre'' unde sa adaugi o descriere + o poza cu tine, te ajuta la capitolul credibilitate
- in pagina "FAQ'' scrie ca activezi in domeniu din anul 2004, experienta de 10 ani ar trebui sustinuta cumva prin postarea mai multor poze (acum sunt mult prea putine)
- formularul pentru comentarii nu isi are rostul decat la postarile de pe blog, in celelalte pagini dezactiveaza-l.
Succes!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)