Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Declaratii fiscale afiliere

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Exclamation Declaratii fiscale afiliere

Salut!

De curand am primit primele plati din afiliere, taxele au fost platite la stat de catre Piata Digitala. Eu am nevoie sa ma inscriu la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si trebuie sa cer adeverinta de la ANAF cu veniturile. Intrebarea mea este: Pot sa cer adeverinta, ca sunt student si sa declar pe proprie raspundere ca nu am venituri din activitati independente sau trebuie sa cer alta adeverinta? ( sunt student, nu am serviciu, nimic, doar cateva castiguri din afiliere). ANAF stie ca eu am primit acele venituri?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

ANAF stie.
    De putut poti declara, dar ar fi bine sa n-o faci deoarece tu obtii venituri din activitati independente.
    Cere adeverinta de la Piata Digitala.

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu de 3 ani duc doar adeverinta de student si nu am patit nimic pana acum. Stiu ca trecusem la un moment pe cererea aia ca obtin si alte venituri si am incercat sa ii explic functionarei de acolo despre ce este vorba si mi-a spus ca nu este nevoie sa completez nimic acolo pe cerere. Acum nu stiu cum este bine, dar am preferat sa fac cum a zis doamna aceea decat sa ma mai plimb pe drumuri la 100 de ghisee unde nimeni nu stie nimic.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Din cate stiu eu chiar daca obtii venituri exista si o suma minima de cand se considera ca ai un anumit statut. Ma indoiesc ca 100 lei pe an iti taie din drepturi. Sfatul meu este sa declari realitatea, una este ca nu ai depus nu stiu ce hartoaga si alta ca declari ceva fals. Depinde deci de cat ai castigat din afiliere in 12 luni.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca ai dreptul la asigurare medicala ca student de ce ar mai cere cineva adeverinta cu veniturile?

Ciar si adeverinta aia pe care o cer ei pentru salariati e inutila. Pot vedea in sistem platile pentru fiecare asigurat. Totusi, nu elibereaza adeverinta de asigurat daca nu o duci pe cea de salariat.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Ei vor ceva de genul: adeverinta de student si sa declari pe proprie raspundere ca nu ai venituri din activitati independente, iar daca ai, sa prezinti o adeverinta ca ai platit taxele la stat(in cazul de fata de la Piata digitala).....nici mie nu mi se pare prea logic, dar de problema e ca sunt sigur ca atunci cand voi intreba la ghiseu, nu o sa stie ce sa fac ca nu stiu ei "ce e aia" marketing afiliat ..probabil ca voi ajunge in situatia lui Valentin Draganescu..

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Iti spun sigur ca nu vor sti ce este marketing-ul afiliat, am incercat eu sa le explic ca obtin si alte venituri, eu completasem deja acolo ca obtin alte venituri si mi-au dat sa completez alta cerere din nou si sa nu bifez nimic ca nu e nevoie.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Valentin Drăgănescu Vezi Post
    Iti spun sigur ca nu vor sti ce este marketing-ul afiliat, am incercat eu sa le explic ca obtin si alte venituri, eu completasem deja acolo ca obtin alte venituri si mi-au dat sa completez alta cerere din nou si sa nu bifez nimic ca nu e nevoie.
    La asta ma astept..Cand voi rezolva, o sa las aici un mesaj ca probabil or sa se mai gaseasca oameni in situatia asta...va multumesc tuturor pt pareri

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Salut!

Am revenit cu informatii, ma gandesc ca mai sunt multi cu aceste nedumeriri.

Am fost la ANAF, mi-au zis ca nu trebuie sa declar nimic. M-au trimis direct la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
    Acolo m-au inregistrat ca student pentru ca in 2015 nu am primit venituri de la Piata Digitala. Deci am declarat pe proprie raspundere ca nu obtin venituri. Au spus ca in momentul in care voi retrage bani de la Piata Digitala, automat ei imi platesc impozitul pentru sanatate si mi se va anula asigurarea ca student si voi trece automat ca asigurat platitor de taxe.
    Asadar, nu trebuie sa declarati nimic, se face totul automat, doar ca nu va mai incadrati la aceeasi categorie, dar asta nu va afecteaza cu nimic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th October 2014, 15:04
  2. Afiliere CJ.com?
    De Mihai_Is în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th February 2014, 21:24
  3. Afiliere wiy.ro
    De Vali D în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd May 2013, 19:55
  4. Răspunsuri: 0