Salut tuturor,
Am vazut la mai multe firme care ofera la diverse pachete coduri in valoare de 50 lei de la Adwords.
Stie cineva daca se mai pot gasi si unde?
Salut tuturor,
Am vazut la mai multe firme care ofera la diverse pachete coduri in valoare de 50 lei de la Adwords.
Stie cineva daca se mai pot gasi si unde?
Nu stiu de coduri de 50 de lei, pentru conturile noi depui 50 lei si primesti 200 ron
Google AdWords | Publicitatea online Plat-pe-clic (PPC) Google
Sunt coduri promotionale care se pot folosi doar in anumite conditii. De exemplu, codul pentru 200 lei bonus se poate folosi doar daca ai incarcat si consumat 50 lei si contul este mai nou de 14 zile.
:)
Daca incerci sa folosesti de mai multe ori coduri promotionale pentru un anumit site nu o sa mai poti niciodata sa mai folosesti programul adswords... Se poate folosi un singur cod pe domeniu.
Anii trecuti am reusit sa folosesc zeci de cupoane de Adwords, inclusiv Facebook, pentru 2-3 siteuri diferite, conturi noi pentru fiecare cupon folosit. Nu stiu daca se mai poate, eu am renuntat la aceasta practica atunci cand Adwords a cerut sa incarci mai intai 50ron pe fiecare cont, pentru ca nu puteai face mai multe conturi de Adwords cu acelasi card.
La fb e posibil sa mai mearga totusi.
Eu am folosit in urma cu 2-3 ani si am intampinat problema asta. Nu mai retin daca dupa un anumit numar de conturi mi se respingea plata cu acelasi card, sau la fiecare cont nou era necesar, insa stiu ca pusesem problema la momentul respectiv ca nu se merita sa cumpar carduri virtuale pentru astfel de conturi si am renuntat la adwords.
La facebook foloseam alta smecherie pentru a introduce cupoanele, atunci era si plata prin paypal si cream o noua adresa de email in paypal pentru fiecare cont de facebook nou.
Ati mai testat careva recent?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)