7th February 2015, 13:42
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Maximilian1
Salut!
Am mai cautat informatii despre acest subiect dar nu am gasit ceva concret. Vreau sa cumpar advertoriale pentru blogul meu, acesta fiind pe nisa slabire. am cateva intebari:
1) E diferenta mare intre advertorialele de pe aceeasi nisa si advertoriale pe bloguri generaliste?
2) Cum calculez valoarea unui Advertorial? Bun, proprietarul blogului cere o suma de bani, cum fac sa stiu daca merita acei bani? Imi puteti da cateva exemple cu ce preturi se practica pe piata in funcie de DA si PA? Nu as vrea sa platesc nici mai mult nici mai putin decat merita.
3) Voi cat ati reinvesti in advertoriale lunar dintr-un profit de 150 de euro si ce alte metode de linkbuilding as mai putea adopta?
Multumesc!
1. Da, cam de x10. Daca ai advertorial pe blog generalist la 10 euro, unul pe site similar (nisa) merita si de 10 ori pretul. Dar mare atentie la nisa, un blog nu este de nisa, este blog. Google adora sa vada link de la concurenta: recomandare!
2. In functie de nisa, link-urile catre site, numarul de articole cu links, calitatea articolelor, frecventa postarilor, etc. PA si DA sunt fake. Platesti cat consideri tu ca merita, ala este pretul corect.
3. Tot!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.