Am o intrebare.
Stie cineva daca in acest an se mai face update la algoritmul google ?> la Penguin. Daca da, exista ceva indicii cam in ce perioada sau ceva de genul ?
Am o intrebare.
Stie cineva daca in acest an se mai face update la algoritmul google ?> la Penguin. Daca da, exista ceva indicii cam in ce perioada sau ceva de genul ?
Razvan, update-uri se vor face sigur, nu este ceva stabilit din timp.
Nu mai retin bine, dar intr-o postare a lui TOM am vazut ceva modificari in bine, dar la sfarsit de an 2014, dupa nu stiu cate update-uri. Asa ca degeaba face update daca nu se face in ceea ce te intereseaza. Trebuie sa astepti
Eu am avut un site busit... Pe urma i-am redirect si i-am adus ceva linkuri. Numele de domeniul le-am luat asemanatoare. Abia dupa un an pare sa miste putin in vizite dupa ce stagnase in 800 zilnici. Nu stiu daca e de la agoritm, sau altceva. Chestia e ca am postat doar un articol pe zi
Teoretic, Pinguinul inceput in Octombrie 2014 nu s-a terminat inca de propagat. Asa ca inca mai sanse
Scoate linkurile proaste, putin de Disavow etc si poate ca o sa-ti revii.
*Parerea mea: S-ar putea ca nea Google sa vrea sa implementeze Pinguinul in algoritmul lor principal si cred ca de asta dureaza asa de mult sa finalizeze acest update. Cred ca il testeaza in mediu live sa vada cum se comporta. Daca va fi asa, inseamna ca recuperarea dupa penalizari va fi mai rapida. Nu sa asteptam cate jumatate de an pana vine un nou update de algoritm.
Chiar daca ar fi asa (implementarea pinguinului) ma indoiesc ca recuperarea dupa penalizari va fi mai rapida. Go0gle n-are nici un interes sa-ti arate imediat ca modificarile pe care le faci tu sunt benefice. Mai bine mai stai cateva luni in incertitudine si intre timp mai cumpara si tu niste adwords ca sa nu-ti moara afacerea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)