Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Care este cel mai bun pachet de optimizare SEO?

Alexalu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Lightbulb Care este cel mai bun pachet de optimizare SEO?

Sunt administrator la un site de publishing, pe platforma Drupal. Am la dispozitie un buget de circa 100euro/luna pentru optimizare SEO, apeland la firme specializate. Imi puteti face cateva recomandari din propria experienta, va rog?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Platforma prea putin conteaza, cat timp e ok dpv seo. De pachete m-am cam lamurit (am vazut mai multe in ultima perioada), inclusiv al unui coleg de forum, caruia i-am tot spus "asta trebuia sa-ti arate firma de seo".
    Pe concret:
    Mai intai ai nevoie de o evaluare al site-ului dpv seo, urmata de corectiile necesare (daca e cazul). Apoi continuare obtinere linkuri.
    Bugetul de 100 euro pare cam mic pt inceput, eventual pe viitor cand volumul de munca se va reduce. Oameni de content exista in firma?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Platforma prea putin conteaza, cat timp e ok dpv seo. De pachete m-am cam lamurit (am vazut mai multe in ultima perioada), inclusiv al unui coleg de forum, caruia i-am tot spus "asta trebuia sa-ti arate firma de seo".
    Pe concret:
    Mai intai ai nevoie de o evaluare al site-ului dpv seo, urmata de corectiile necesare (daca e cazul). Apoi continuare obtinere linkuri.
    Bugetul de 100 euro pare cam mic pt inceput, eventual pe viitor cand volumul de munca se va reduce. Oameni de content exista in firma?

Da, exista 4 oameni de content plus ceva colaboratori. Ce ma sfatuiesti sa fac, mai exact, la cine sa apelez pentru o evaluare dpdv SEO? Am primit niste oferte pe mail, dar as vrea sa vad care e piata inainte de a le raspunde.

De precizat ca site-ul e vechi, are cam 7 ani in forma actuala, dar de-abia acum s-au gandit sa-l creasca. Cam 30-35% din trafic vine din Google in acest moment.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe moment fac rclama la gripalin de la alevia si catena, asa ca o sa fiu mai sumar:
    1. Instalezi alertele de aici, cat "mai toate", de e buget si cele cu plata (macar 1) ca sa ai garantia ca site-ul nu e picat (hosting bun).
    2. Instalezi autentificarile bing si google webmaster tool (e ok si Alexa, chit ca mare lucru nu spune in versiunea gratuita) si vezi erorile raportate (daca sunt). De sunt, dai la programare sa le rezolve. Sfat amical: fa-ti un bine si porteaza site pe wp. Posibil sa fie si drupal mai evoluat acum, nu am mai lucrat cu el, dar parca wp e mai simplu.
    3. Rulezi preventiv si un xenu (tot gratuit) ca sa vezi ce linkuri dau 404. Roaga-te sa aiba drupal un plugin de redirect, altfel le faci din .htacces.
    4. Analiza statistici on server: acolo depistezi cine face hotlinking la imagini (nu-i lasi, eventual poti inlocui foto cu una care face reclama la site-ul tau ) dar in principal te intereseaza cine linkeaza la tine.
    5. Analiza linkuri cu ahrrefs, majestic, siteexplorer (nu toate vad aceleasi linkuri).
    6. Dai cu disavow la tot ce e link dubios (vezi ca si bing are, dar e manual).
    7. Daca ai export la drupal, faci (sau ceri la programare) un export la toate paginile cu content introdus de user de sub 200-250 cuvinte: apoi maresti continutul la ele (vezi galerii de imagini, de regula acolo sunt lipsuri.
    8. Abia cand totul e ok te pui sa aduci linkuri noi spre site. Asta presupune ca ai deja expresiile targetate si le-ai verificat deja. Sfat: in functie de nevoi, optimizeaza si tagurile: sunt tot pagini si ele.
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Pe moment fac rclama la gripalin de la alevia si catena, asa ca o sa fiu mai sumar:
    1. Instalezi alertele de aici, cat "mai toate", de e buget si cele cu plata (macar 1) ca sa ai garantia ca site-ul nu e picat (hosting bun).
    2. Instalezi autentificarile bing si google webmaster tool (e ok si Alexa, chit ca mare lucru nu spune in versiunea gratuita) si vezi erorile raportate (daca sunt). De sunt, dai la programare sa le rezolve. Sfat amical: fa-ti un bine si porteaza site pe wp. Posibil sa fie si drupal mai evoluat acum, nu am mai lucrat cu el, dar parca wp e mai simplu.
    3. Rulezi preventiv si un xenu (tot gratuit) ca sa vezi ce linkuri dau 404. Roaga-te sa aiba drupal un plugin de redirect, altfel le faci din .htacces.
    4. Analiza statistici on server: acolo depistezi cine face hotlinking la imagini (nu-i lasi, eventual poti inlocui foto cu una care face reclama la site-ul tau ) dar in principal te intereseaza cine linkeaza la tine.
    5. Analiza linkuri cu ahrrefs, majestic, siteexplorer (nu toate vad aceleasi linkuri).
    6. Dai cu disavow la tot ce e link dubios (vezi ca si bing are, dar e manual).
    7. Daca ai export la drupal, faci (sau ceri la programare) un export la toate paginile cu content introdus de user de sub 200-250 cuvinte: apoi maresti continutul la ele (vezi galerii de imagini, de regula acolo sunt lipsuri.
    8. Abia cand totul e ok te pui sa aduci linkuri noi spre site. Asta presupune ca ai deja expresiile targetate si le-ai verificat deja. Sfat: in functie de nevoi, optimizeaza si tagurile: sunt tot pagini si ele.

Wow. Merci mult de tot!! Priceless !

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

E doar baza Sincer nu prea vad cum se poate include in "pachet" , multe erori aparand in timp sau dupa analize mai profunde care dureaza.
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut pe cineva care oferă servicii de optimizare
    De Stelian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2014, 14:29
  2. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 26th May 2013, 16:19
  3. Care este formatul URL corect ?
    De MaXz în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st October 2011, 17:57
  4. Care este diferenta?
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2011, 07:37
  5. care este modelul lor de afaceri ?
    De hl2u în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th September 2009, 13:10

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii