Buna ziua!
Am o pozitie buna in google cu care sunt multumit de aproximativ 2 luni. In momentul de fata, adaug doar continut, un articol/saptamana + seo on page. Ce sa fac sa imi pastrez acea pozitie (loc 1-2 pt cuvantul cheie care ma intereseaza)?
Buna ziua!
Am o pozitie buna in google cu care sunt multumit de aproximativ 2 luni. In momentul de fata, adaug doar continut, un articol/saptamana + seo on page. Ce sa fac sa imi pastrez acea pozitie (loc 1-2 pt cuvantul cheie care ma intereseaza)?
Daca reusesti sa pastrezi pozitii fruntase doar adaugand continut nou, continua asa pana te "pica", doar atunci poti achizitiona link-uri.
Nu depinde doar de tine. Depinde de concurenta si de toanele lui Gogu. Dar links trebuie.
Nimic.
Doar 10-20% din noile linkuri sa fie spre home (cu variatiile recomandate), restul spre pagini interioare.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Mersi! Si de unde sa obtin aceste linkuri? Din directoare am vazut ca ziceti ca e trecuta treaba, oricum la inceput l am inscris doar in directoare cu pr mare...din comentarii la fel, nu cred ca mai conteaza din ce am citit..asadar, ce e mai ok? Directoare de articole functioneaza? Advertoriale platite? Alte metode?
Nu stiu unde scrie ca directoarele web nu mai au valoare. Cert e ca inca merg directoarele web, directoarele de articole, directoarele de firme (cataloage firme, multe permit si articole cu link dofolllow sau in descriere firma) + comunicatele de presa (ultimele fiind cu si cu fara plata). Cu timp si rabdare le gasesti pe toate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ok. Va multumesc tuturor pentru pareri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)