Se mai folosesc in titlu retele de genul: kw1+kw2+brand, sau brand+kw1+@@@
Dar pentru meta descrieri/keywords si cam care ar trebui sa fie densitatea lor si in pagina?
Se mai folosesc in titlu retele de genul: kw1+kw2+brand, sau brand+kw1+@@@
Dar pentru meta descrieri/keywords si cam care ar trebui sa fie densitatea lor si in pagina?
La brand aș pune prima variantă dată de tine. kw1+kw2+brand. Dacă chestia asta depășește din 65 de caractere, aș tăia brandul.
Meta descrierea o faci doar pentru useri: Meta Description Tag - Learn SEO - Moz : Meta Description Tag - Learn SEO - Moz
Eu cred că CTR + time on site țin de user, nu de mine. Mă rog, e o chestiune de logică:
Descriere =» impact utilizator =» impact asupra mea.
Eu văd, în șirul de mai sus, că trebuie să te axezi asupra vizitatorului. Tu zici că are și impact asupra mea. În fine, mai puțin relevant.
intreb pentru ca e greu de gestionat un magazin cu ~10.000 produse, si cu toate ca homepage-ul magazinului stagneaza pe locurile #3 #4 pe toate cuvintele cheie, iar multe produsele sar pe paginile 2, 3 si sunt "detronate" de pagini mult mai slabe ca si linkuri/DA/PR etc.
unde e buba?
În opinia mea, sunt mulți factori și multe posibilități.
De obicei însă, factorii externi site-ului (linkuri / social networks / clickuri din Google pe site-ul tău) contează mai mult decât ce e pe site (content / site speed).
On-page, dacă ai pus titluri, și ai făcut structurare informație pe site (ai pagini pentru termenii importanți), ai făcut mare parte din task, restul sunt mai puțin relevanți.
Concluzie - off-page.
Vezi că tu compari DA / PR, dar linkurile sunt mult mai mult de atât![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)