Structura corecta pentru wordpress
Salutari!
Vreau sa imi fac un site de reviews in genul nasul.net si as vrea sa aleg o structura corecta pentru a nu intampina probleme din cauza contentului duplicat in index, categorii si pagina de articol.
Ca sa nu am duplicat in pagina de categorie pun excerpt, dar daca apare articolul pe index va avea acelasi excerpt si in categorie si index. Elimin categoriile sau afisarea pe index?
Nasul vad ca spre exemplu in index nu afiseaza rezultatele ci doar unele posturi featured pe care le alege el. Categorii nu are, probabil pentru a nu avea duplicat, insa consider ca ar fi nevoie pentru utilizator. Eu spre exemplu daca vreau sa caut un produs acolo am doar solutia de cautare.
Care ar fi cea mai buna varianta?
1. Afisez ultimele articole in index, cu paginare 1,2,3... dar nu folosesc categorii pentru site.
2. Afisez in index articole aleatorii, o singura pagina si nu folosesc categorii.
3. Folosesc categorii/subcategorii, dar nu le indexez.
4. Folosesc categorii/subcategorii, le indexez, dar nu mai afisez articolele in index si fac un meniu de categorii gen la wonder.ro ?
Va rog sa imi spuneti o varianta corecta. Sincer mi se pare ok cum e la nasul.net, fara categorii, fara duplocate, insa e greu de navigat.
Ultima modificare făcută de edy12006; 6th November 2014 la 17:44.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.