Sunt incepator. Site-ul este unul de it, vizite putine. Ce as putea sa folosesc ca sa il optimizez ?
Sunt incepator. Site-ul este unul de it, vizite putine. Ce as putea sa folosesc ca sa il optimizez ?
Post din 2008, inca valabil Ghid: Plan SEO Complet
Incearca macar 50% si ne spui ce ai facut, ce ai reusit.
Spor
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ma refeream la plugin-uri. Ce folositi? Si nu neaparat pentru SEO, optimizare si partea de functionare, etc.
Mergi cu https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/ si Redirection – Manage 301 redirections without modifying Apache | Urban Giraffe
Pentru inceput sunt suficiente.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca poti sa imi dai adresa blogului te ajut cu cea mai mare placere.
Daca vrei sa scoti bani dintr-un blog trebuie sa te orientezi spre o nisa banoasa si sa cauti o subnisa cu concurenta cat mai scazuta. Cauta cateva cuvinte cheie (long tail de preferinta) cu un trafic decent si scrie articole pentru ele. Majoritatea celor care viseaza sa faca bani online "se infig" in nisele cele mai concurentiale si esueaza rapid. Oricum va trebui sa cunosti multe esecuri pana vei atinge succesul. Vis-a-vis de intrebarea ta:
-intareste blogul prin obtinere de linkuri din alte parti (directoare web, guest posting, directoare de articole, etc. Comentariile sunt binevenite doar daca aduc valoare si sunt postate pe site-uri cu moderare).
-fa un keyword research si apoi scrie articolele in functie de cuvintele cheie gasite
-organizeaza articolele pe categorii
-link-uieste articolele intre ele
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)