15th October 2014, 13:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut
A trecu un an de cand ai inceput SEO la situl respectiv si ai reusit sa-l urci pe 44 in google pe o nisa pe care nu ai o concurenta feroce.
Sfatul meu e sa tragi linie, sa iei domeniu fresh, sa faci site frumos in wp (sau sa angajezi pe cineva sa faca), optimizat onpage din start. Dupa care te apuci de un link building sanatos, care sa te creasca nu sa te coboare de pe 44 pe 48. Din nou, daca nu te pricepi platesi pe cineva care se pricepe, macar pentru consultanta.
Daca nu ai buget sua nu esti disspus sa platesti, macar te documentezi dinainte ce inseamna optimizare on-page, ce inseamna link building sanatos si o faci din start, nu faci dupa ureche si incerci sa carpesti dupa.
Daca mergi pe aceeasi linie mai bine-l inchizi, site pe loccul 44 e la fel cu lipsa site, castigi timpul petrecut "optimizand".
Multa bafta!
Retired
15th October 2014, 14:55
2 out of 2 members found this post helpful.
/off
Daca vorbesti de aquariumshop,ro sa stii ca are vreo 45 root domains raportate de Majestic.
Numarul lor poate fi insa mult mai mare daca foloseste propriul PBN si blocheaza botii de spidere prin robots/htaccess, atunci nu se vad cu niciun tool.
Nu cred ca e cazul in situatia asta dar e bine de stiut ca nu te poti baza pe ce-ti spun unelte gen ahrefs/majestic/semrush etc. Toate pot fi blocate.
Exemplu:
Uita-te ce bl-uri raporteaza Moz pentru kitchenfaucetdivas,com : Open Site Explorer
Daca te uiti , sunt numai petarde: alexa, domain invader, list of domains,org ...
Stai sa te intrebi cum naiba rankeaza pe primele locuri in google pentru keywords : kitchen faucet reviews , best kitchen faucet
Apoi, te duci si verifici mai atent si gasesti ca are sute de linkuri din propriul PBN, blocate la spideri, doar google sa le vada ca doar aia conteaza
Exemplu de blog: bruceforme.com/a-few-key-factors-when-considering-buying-a-new-kitchen-faucet/
A abordat metoda de blocare din robots.txt, uite aici : bruceforme.com/robots.txt
Deci ... asa se face treaba bine sa nu te vada concurenta.
/ontopic
Da, si eu cred ca ar trebui sa iti schimbi domeniul, in 3-5 luni ai sanse reale sa il aduci in prima pagina pentru ca stii ce sa faci , nu esti incepator, doar ca ai un domeniu care poate e penalizat si de-aia ai o piatra de moara agatata de picior si de-aia nu poti sa-l ridici.