Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Seo invechit - cateva sfaturi va rog

bluestyle este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th April 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    35
    Posturi
    61
    Putere Rep
    25

Implicit Seo invechit - cateva sfaturi va rog

Salut. Nu sunt absolut deloc la curent cu ce ar trebui facut pentru a ramane sau a ajunge sus in cautari. Am mai rugat in stanga si in dreapta sa imi faca o analiza seo la site (acvariiprofesionale.ro) si mi-au spus "tehnica seo invechita". Eu am incercat sa respect principii de baza precum: titluri, descrieri, cuvinte cheie diferite pe fiecare pagina, sitemap in webmasters, folosire de h1, h2, alturi pe imagini...

Totusi, sunt nemultumit in ceea ce priveste pozitia site-ului in rezultate.

Daca are cineva timp sa arunce o privire cateva minute si sa imi spuna unde gresesc, ii sunt recunoscator.

Va multumesc!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Offtopic.

Toate bune
    Ultima modificare făcută de Catalin C.; 26th November 2013 la 15:04.
    Retired

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    30

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Salut,

In primul rand la titlul paginii index - "Acvarii de vanzare, Acvarii cu pesti - AcvariiProfesionale.ro", in titlu ai de 3 ori "acvarii" + a 4a oara in numele domeniului propriu-zis, e clar ca vorbim de keyword stuffing aici. Iti recomand un titlu de genul "AcvariiProfesionale.ro - $motto" unde $motto poate fi ceva de genul "Toate tipurile de acvarii" sau nu stiu, ceva de genul.

Poll-ul de pe site este buguit. Ar trebui schimbat cumva sau reparat, si optiunile sa fie altele poate. Sa fie un poll care sa te ajute la un fel de research (ex.: Ce anume cautati? a) acvarii pentru pestii de acasa/ b) acvarii pentru companie/ c) acvarii pentru local/pub/restaurant)

Lucreaza la meta description-ul de pe index. E prea scurt si nu are informatie ci un fel de reclama. Trebuie sa il faci cumva sa "straluceasca" printre restul meta descrierilor de pe Google din SERPS.

Atentie! Pe partea de linkbuilding - este ok sa inscrii in directoare web, insa este FOARTE gresit sa inscrii numai in directoare web (cu alte cuvinte, daca ai numai link-uri din directoare web, nu e bine deloc). Poti face un research si sa cauti zone relevante, sa zicem site-uri din campul semantic pentru 'pesti'. Cauti site-uri/forumuri/bloguri cu chestii relevante - pesti - natura - acvarii - iubitori de animale. E foarte important de asemenea ca atunci cand inscrii in directoare web sa folosesti intotdeauna o descriere unica (pentru fiecare director web in parte).

Poti incerca sa il postezi si pe site-uri precum ghidoo(.ro) si proddit(.ro), ajuta foarte mult si cu vizitatori si pe partea de SEO.

Poti cumpara backlink-uri de la colegii de pe forum, orice legat de 'animale' si 'natura' se incadreaza foarte bine.

Poti inscrie in directoare de articole romanesti (cu articole informative si relevante, interesante si care sa ofere informatii de calitate).

Iti recomand sa creezi un blog pentru site. Sa fie de forma acvariiprofesionale(.ro)/blog, iar acolo sa fie locul de 'apropiere' intre client/potential client/cititor si AcvariiProfesionale ca firma.

Iti recomand de asemenea sa pui pe site butonul +1 (Google Plus) si sa acumulezi +1 pentru ca acestea influenteaza ranking-ul in SERPS (tehnica de a-si largi Google Plus-ul in lupta contra Facebook cu trucul asta).

Poti sa iti faci cont si pe Pinterest unde sa pui poze cu acvariile, poze de pe teren si asa mai departe (mare atentie la drepturile de autor), iar acolo iti poti pune link sursa catre site-ul tau. Cont pe Twitter, la fel de bun.

In rest, trebuie sa ai rabdare si sa ii acorzi timp ca sa se dezvolte. Site-ul arata bine si ai sanse daca te tii de lucru. Mult succes!
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th April 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    35
    Posturi
    61
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Salut

Nu ca as fi eu in masura sa te judec, dar in jumatate de an pe site nu ai avut timp sa te prezinti, in schimb ai avut timp sa deschizi patru topicuri in care sa ceri ajutorul. In ele recunosc, ai avut timp sa fii activ.

Daca vrei ajutor gratis, frumos e sa si ajuti la randul tau, macar din cand in cand.

Toate bune
    Ai si tu dreptate v-as ajuta cu mare placere insa la cate stiu eu in momentul de fata nu ma vad in masura sa dau sfaturi. Cand site-ul meu va merge ok, atunci cred ca voi fi in masura sa dau si cate un sfat. Multumesc oricum.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salutare,

Pentru inceput:
    1. Site-ul se incarca foarte greu...in special prima pagina. se incarca 11MB - trebuie umblat la imagini, optimizate etc.
    2. Prea mult Java Script - trebuie sa umble un programator sa le combine.
    3. Ar fi bine sa specifici dimensiunile imaginilor
    4. Meta descrierile trebuie diversificate
    5. Descrierile paginilor oraselor trebuie diversificate.

Legat de punctele 4 si 5. Observ ca daca cauti din diverse orase "acvarii de vanzare" apari in top 7 cu paginile din orasele din care cauti. Este bine, dar se poate si mai bine. La Meta descrieri tu nu ai schimbate decat numele oraselor. Si la fel se intampla si cu descrierile din paginile cu orasele. Indicat ar fi sa fie descrieri unice.

Mai las si alti colegi sa completeze.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th April 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    35
    Posturi
    61
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
    Salut,

In primul rand la titlul paginii index - "Acvarii de vanzare, Acvarii cu pesti - AcvariiProfesionale.ro", in titlu ai de 3 ori "acvarii" + a 4a oara in numele domeniului propriu-zis, e clar ca vorbim de keyword stuffing aici. Iti recomand un titlu de genul "AcvariiProfesionale.ro - $motto" unde $motto poate fi ceva de genul "Toate tipurile de acvarii" sau nu stiu, ceva de genul.

Poll-ul de pe site este buguit. Ar trebui schimbat cumva sau reparat, si optiunile sa fie altele poate. Sa fie un poll care sa te ajute la un fel de research (ex.: Ce anume cautati? a) acvarii pentru pestii de acasa/ b) acvarii pentru companie/ c) acvarii pentru local/pub/restaurant)

Lucreaza la meta description-ul de pe index. E prea scurt si nu are informatie ci un fel de reclama. Trebuie sa il faci cumva sa "straluceasca" printre restul meta descrierilor de pe Google din SERPS.

Atentie! Pe partea de linkbuilding - este ok sa inscrii in directoare web, insa este FOARTE gresit sa inscrii numai in directoare web (cu alte cuvinte, daca ai numai link-uri din directoare web, nu e bine deloc). Poti face un research si sa cauti zone relevante, sa zicem site-uri din campul semantic pentru 'pesti'. Cauti site-uri/forumuri/bloguri cu chestii relevante - pesti - natura - acvarii - iubitori de animale. E foarte important de asemenea ca atunci cand inscrii in directoare web sa folosesti intotdeauna o descriere unica (pentru fiecare director web in parte).

Poti incerca sa il postezi si pe site-uri precum ghidoo(.ro) si proddit(.ro), ajuta foarte mult si cu vizitatori si pe partea de SEO.

Poti cumpara backlink-uri de la colegii de pe forum, orice legat de 'animale' si 'natura' se incadreaza foarte bine.

Poti inscrie in directoare de articole romanesti (cu articole informative si relevante, interesante si care sa ofere informatii de calitate).

Iti recomand sa creezi un blog pentru site. Sa fie de forma acvariiprofesionale(.ro)/blog, iar acolo sa fie locul de 'apropiere' intre client/potential client/cititor si AcvariiProfesionale ca firma.

Iti recomand de asemenea sa pui pe site butonul +1 (Google Plus) si sa acumulezi +1 pentru ca acestea influenteaza ranking-ul in SERPS (tehnica de a-si largi Google Plus-ul in lupta contra Facebook cu trucul asta).

Poti sa iti faci cont si pe Pinterest unde sa pui poze cu acvariile, poze de pe teren si asa mai departe (mare atentie la drepturile de autor), iar acolo iti poti pune link sursa catre site-ul tau. Cont pe Twitter, la fel de bun.

In rest, trebuie sa ai rabdare si sa ii acorzi timp ca sa se dezvolte. Site-ul arata bine si ai sanse daca te tii de lucru. Mult succes!
    Multumesc, foarte cuprinzator raspunsul tau. Voi incerca sa pun la punct ce mi-ai spus si voi reveni dupa aceea.

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Salut,
    Am aruncat si eu un ochi peste siteul tau si am ajuns la urmatoarele concluzii:
    1. Siteul arata bine insa se incarca foarte greu (mai multe detalii ai aici
    2. Incearca sa te incadrezi la Meta Title in 80 de caractere maxim ( Tu ai un procentaj de 60% la keyword density)
    3. Ai pus tot contentul pe prima pagina. De exemplu, aici nu ai continut deloc, chiar iti apare un cuvant "DEMO" caruia nu ii vad rostul.
    4. Scapa de textele din limba engleza de pe site : "Read More" transforma-l in "Vezi detalii" sau ceva asemanator.
    5. Daca iti doresti vanzari, eu as vedea un magazin online pentru siteul tau(Adauga in Cos)
    6. Pe siteul tau am vazut formularul "Comanda Acvariu" doar pe prima pagina si acela nu e vizibil (apare pe la jumatatea paginii)

Cam atat in prima faza.
    Succes pe viitor!
    Ultima modificare făcută de Lupanu; 27th November 2013 la 13:36. Motiv: PS: Cred ca acest topic ar trebui mutat la Studii de caz. E doar o parere :)
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu am cam ametit plimbandu-ma pe site-ul tau. Spun asta pentru ca am incercat sa inteleg ce anume ai optimizat la site.

Ai facut ceva efort cu site-ul, ai aproape 600 de pagini indexate in Google...dar era nevoie sa faci tot acest efort? Eu sunt pentru eficienta si ma asteptam sa vad in primul rand optimizarea de baza facuta la site. In fond este vorba despre o afacere, si cred ca aveai nevoie doar de cateva pagini foarte bine optimizate on-page (home-page + inca vreo 2-3) la care apoi puteai sa mai adaugi si altele, pentru o mai buna conversie, pentru informatii suplimentare, pentru cititori, pentru placerea ta.

Ce am vazut in schimb:

- Ai ceva link-uri spre site dar nu prea rankezi cu index-ul pentru cuvintele cheie pe care le targhetezi, desi ai si cuvantul "acvarii" in URL.

-Daca totusi ai gasit cateva cuvinte-cheie potrivite pentru care sa optimizezi site-ul, nu ai stiut si cum sa optimizezi site-ul practic, concret. Eu cred ca ai noroc ca totusi esti pe prima pagina pt cateva keyword-uri cu ceva cautari. Si cred ca este intamplator, nu ai urmarit tu sa iesi cu paginile acelea, pe acele cuvinte-cheie. Pt ca daca cauta cineva din Iasi "acvarii" sau "acvarii de vanzare" apare in primele 10 pagina "acvarii de vanzare iasi". Daca cauta cineva din Sibiu, banuiesc ca la fel, apare pagina "acvarii de vanzare Sibiu", etc.

-Ai duplicate content in interiorul site-ului, aceleasi texte in mai multe pagini, tocmai la paginile cele mai importante pentru tine din site, singurele pagini de pe care probabil iti vine trafic (ti-a spus acelasi lucru si colegul I.Alex, dar cu alte cuvinte). Deci tocmai paginile care iti aduc trafic de fapt sunt de calitate slaba, ai dat copy-paste la acelasi text, doar ai schimbat numele orasului.

Solutia ca sa mai urci putin: probabil trebuie sa le rescrii, sa adaugi la fiecare oras text unic, minim 200-300 cuvinte.

- Eu n-am inteles totusi de ce ai facut cate o pagina pentru fiecare judet (acvarii de vanzare Bucuresti, etc) pentru ca practic nu cauta nimeni acvarii de vanzare + oras, sunt foarte putine cautari de genul asta. Eu as fi facut o singura pagina "acvarii de vanzare" cu text unic, minim 300 de cuvinte si daca nu reuseam sa rankez cu ea doar din on-page as fi incercat sa aduc si cateva link-uri de calitate spre ea. Asa trebuie sa muncesti la 40 de pagini on-page si nu cred ca merita efortul + eventual sa aduci si link-uri spre cele 40 de pagini, in caz ca e nevoie si de off-page.

*Si eu fac SEO singura pentru site-urile mele, dar in cazul tau fiind vorba de o afacere cred ca aveai mai mult de castigat daca apelai la ajutor specializat, la o firma care sa-ti faca optimizarea de baza pentru vreo 2 pagini din site.

Sper sa te ajute ceva din ce am scris. Succes!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Nu tine tocmai de SEO, dar ai niste poze foarte urate.
    Ex:

Incadrate prost, facute stramb si cu un watermak foarte mare si urat pus in centru.
    Parerea mea e sa luati un fotograf profesionist cu voi, dar puteati macar sa luati sacosele de acolo
    Ultima modificare făcută de puthre; 27th November 2013 la 20:21.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th April 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    35
    Posturi
    61
    Putere Rep
    25

Implicit

Revin cu cateva ajustari la site:

- am modificat scriptul care afiseaza pozele, pentru a include automat numele galeriei in ALT-ul imaginii;
    - am inclus in cod dimensiunile width si height ale pozelor, pentru o incarcare mai rapida a paginii;
    - am schimbat meta Title & Description pentru pagina principala;
    - am schimbat descrierile de pe paginile cu judete. In functie de rezultat voi continua cu modificari pentru fiecare judet in parte. Este dificil deoarece in fiecare judet practic ofer exact aceleasi servicii, singura diferenta fiind numele judetului. Nu ar trebui sa fie considerat continut duplicat...
    - pe site nu voi afisa un cos de cumparaturi deoarece in momentul de fata este inutil. Nimic nu se poate cumpara instant. Acvariile pe care le vindem, le construim in functie de preferintele clientilor. Poate pe viitor voi adauga specii de pesti si echipamente pentru acvarii si atunci va exista si un cos de cumparaturi.
    - am tradus butoanele "Read me"
    - in unele galerii foto apare cuvantul "Demo" deoarece platforma (joomla) ma obliga sa adaug text in articol. In viitorul apropiat voi adauga text in fiecare galerie, o descriere a lucrarii respective.
    - am mai creat un formular de comanda pe care l-am afisat in partea dreapta, pe fiecare pagina unde sunt afisate poze cu acvarii. Exemplu.
    - momentan pagina principala are 2,5 mb. Sper sa rezolv cumva cu comprimarea de javascript pentru a imbunatati timpul de incarcare a paginii;
    - am facut update si am schimbat intrebarile din Sondajul de opinie de pe pagina principala;
    - am creat pagini pe Twitter, Facebook, Google + si Pinterest. Urmeaza sa incarc si pozele.
    - am adaugat si o sectiune BLOG in care voi adauga articole atunci cand adaug cate o galerie noua de poze pe site, unde exista posibilitatea adaugarii de comentarii.

La optimizarea on-page am o componenta (RS SEO) care ma mai ajuta. Am atasat doua imagini.

In ce directie sa continui?
    Imagini atașate Imagini atașate

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de cateva sfaturi
    De Cristian Toderas în forumul Teste
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th March 2011, 18:43
  2. cateva sfaturi???
    De johnyk_vl în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th August 2008, 10:26
  3. Am si eu nevoie de cateva sfaturi....pls...
    De dragoserv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 12th July 2006, 00:12
  4. Rog cateva mici sfaturi
    De shpampy în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th May 2006, 16:28
  5. Cateva sfaturi
    De Ringwraith în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th September 2005, 11:39

Permisiuni postare