1. Poti sa le vinzi firmei, sau poti sa faci un contract intre tine si firma prin care sa cedezi dreptul de folosinta gratuit (comodat, de exemplu ca la auto sau la spatiul care se va folosi ca sediu social al firmei) sau contra unei compensatii (plati).
1.1. Daca ai hostul existent deja platit pe numele tau la o data anterioara infiintarii firmei (logic), cred ca abia la reinoirea abonamentului de hosting poti sa il faci direct pe firma, sau daca tii neaparat cred ca e posibil sa il poti trece ca o cheltuiala pe firma - aspectele procedurale le discuti cu contabilul.
1.2. Domeniile deja cumparate pe numele tau sunt bune cumparate, eventual vezi punctul 1 la care un site cuprinde practic si un domeniu. Pentru cele achizitionate in viitor iti poti face cont pe firma la registrarii de domenii. De asemenea poti sa iti transferi domeniile deja luate pe numele tau pe noul cont creat pe firma (cu reinnoire 1 an deci cu o noua plata si prelungirea domeniului, sau prin push daca contul de firma e la acelasi registrar cu contul pe numele tau).
2. Cum doresti: il treci pe firma (si intri la impozitare conform punctului 4) sau il tii pe persoana fizica (si declari la fisc in anul urmator sumele incasate in anul curent, si o sa iti calculeze ei cat ai de plata).
3. Daca prin publicitate intelegi bannere, advertoriale etc pe care ti le va cumpara o alta firma (cel mai probabil) atunci este necesar sa faci vanzarea pe firma deoarece cele mai multe firme care achizitioneaza publicitate cumpara de la firme, nu de la particulari.
4. 3% impozit pe venit (adica pe incasarile firmei, considerate fara tva daca firma e inregistrata ca platitoare de tva) + 16% impozit pe dividende (pe care insa le poti retrage si folosi doar dupa sfarsitul anului fiscal) + costuri cu serviciile de contabilitate + costuri cu un nou cont bancar + costuri de timp cu organizarea 'hartiilor' firmei
5. Nu stiu pentru ca nu utilizez, dar de exemplu la 2Parale iti faci un nou profil de plata (pe acelasi cont de user), bineinteles cu un nou contract, iar cand vrei sa ti se faca o plata alegi pe care din profilele de plata sa fie facuta.

Daca am gresit cu ceva in raspunsurile de mai sus, rog pe cine e mai bine pregatit sa ma corecteze.

Ideea e sa iti faci bine calculele, sa vezi cu care varianta iesi mai bine. In functie de veniturile lunare estimate e posibil sa fie mai avantajos firma, sau nu.