Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Firma pentru site

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit Firma pentru site

As dori sa aflu cateva detalii despre deschiderea unei firme pentru un site, si in mare poate aflu ce ar fi mai potrivit in cazul meu.
    Acum ceva vreme doream sa imi incerc norocul cu un magazin online, in perioada aceea m-am documentat foarte mult in privinta aceasta, discutasi si cu economisti, avocati, dar na, in Romania lumea cam duce lipsa de informatii cand vine vorba de mediul online(birocratic vorbind), oricum renuntasem la idee.

Pentru ce vreau sa imi deschid firma, in mare totul se reduce doar pentru a fi in stare sa ofer o factura la alte firma atunci cand mi se cere asta in schimbul serviciului de a oferi publicitate . Ca pe viitor, in cateva luni, sa am si cateva site-uri in care membri sa faca microplati pentru a avea acces in anumite sectiuni sau cine stie ce, dar in mare nu voi avea niciodata bunuri fizice, si de fapt nici cine stie ce castiguri lunare garantate.

Ce ma intereseaza pe mine, este ce sa aleg, poate cativa de aici aveti deja firma pt site-urile voastre, ce sa aleg pentru a nu avea costuri suplimentare doar ca "am firma" . Adica eu poate luna asta nu ofer publicitate, nu am nici un castig, nu as vrea sa platesc ceva ca sa ies in minus.
    Nu stiu, sper ca ati inteles , am nevoie in mare doar pentru mici giumbuslucuri dar care trebuiesc sa fie legale. Nu voi avea magazin online, nu etc.
    Stiu ca parca se mergea pe S.R.L dar sunt multe de luat in calcul, platitor de TVA, neplatitor si tot felul de prostii in care m-am cam incurcat.
    Cel mai usor mi s-ar fi parut sa fie PFA[persoana fizica autorizata] dar pare mi se ca trebuie studii specializate intr-un anumit domeniu,sau eu stiu?
    In concluzie ce imi recomandati pentru a putea fi in legalitate si sa ofer publicitate pe site-ul meu si, poate, in viitor sa am si cateva microplati pentru membrship.
    Va multumesc mult!

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    36

Implicit

Pentru pfa gasesti aici mai multe detalii: http://actefirma.ro/infiintare_pfa.html

Singurul dezavantaj din cate am vazut este ca iti trebuie experienta minim 2 ani sau o diploma de facultate cu profilul informatica. Nu stiu sigur, astept alte pareri, si eu sunt interesat.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

eu zic sa nu-ti faci PFA daca pe viitor crezi ca site-ul are potential si o sa-ti angajezi oameni care sa lucreze la el.

Si eu sunt in curs sa-mi fac SRL, m-am documentat mult pentru asta si aleg varianta firmei in dauna unui PFA pentru ca vreau sa-mi iau 2-3 oameni care sa-mi bage content pe site-uri contra unui salariu fix lunar...

Iti depui actele pentru firma, o infiintezi... alegi acolo norma de impozitare de IMM 3% si daca esti student o sa fii si neplatitor de TVA.

Codul CAEN la o firma pentru site-uri este:
    "63.12 Activitati ale portalurilor web"

bine, poti adauga multe alte coduri pe langa dar am impresia ca daca bagi si ceva alimentare o sa ai nevoie de multe alte autorizatii... Cred ca in cazul unei firme pentru site-uri ar fi bine sa ai licente pentru softurile pe care le folosesti pe compul care se conecteaza la web... macar un windows, office si un dreamweaver sau no... poti sa folosesti si variante free

fellow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th April 2007
    Posturi
    245
    Putere Rep
    33

Implicit

O alta varianta este sa apelezi la consultanta. Am vazut si http://www.infiintarifirme.ro/infiin...rma-online.php , ce parere aveti?
    Ultima modificare făcută de fellow; 23rd March 2009 la 18:13.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Hmm, cred ca atunci am sa astept sa fiu student ca nu mai am mult. Deci ai "Reduceri" pana si la firma atunci cand esti student. Interesant...
    Doar 63.12 m-ar interesa , nu am nevoie de altceva.
    Multumesc pentru raspunsuri...

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu mi-am infiintat firma cand eram student in anul 3. Si am platit aproximativ 3-400 de ron parca in ideea in care normal era vreo 1000-1500 nu mai tin minte exact.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de prodan_13 Vezi Post
    Eu mi-am infiintat firma cand eram student in anul 3. Si am platit aproximativ 3-400 de ron parca in ideea in care normal era vreo 1000-1500 nu mai tin minte exact.
    trebuie sa fii cel putin in anul doi si sa nu ai mai mult de treizeci de ani.
    Hmm sa inteleg ca nu e chiar asa de aproape anul asta II... Pe undeva pe un forum spunea ca scapi si de costurile unui contabil lunar, dar eu cred ca pe un domeniu de activitate atat de limitat nu e asa de grea contabilitatea, si ai putea face singur dupa ce te ajuta si iti explica o ruda contabil , sau trebuie neaparat sa fie angajat cineva?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

trebuie sa fii si integralist acolo e buba cu reducerea pentru facultate.

Cu cheltuielile contabile nu esti scutit dar nici nu trebuie sa-ti angajezi tu un contabil la care sa-i platesti ditamai salariul lunar. Te duci la o firma de contabilitate si o sa-ti tina ei contabilitatea contra unei sume lunare care poate fi intre 50 lei si ... mai mult, depinde de cat de complicat va fi. Eu zic ca peste 100 lei nu o sa platesti conta pentru o firma de genul asta.

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    trebuie sa fii si integralist acolo e buba cu reducerea pentru facultate.
    Cand mi-am facut eu actele nu era obligatoriu. Aveam o mana de restante bunicica

Iar contabilei ii dadeam 50 lei pe luna pana anul asta cand mi-a urcat pretul cu inca 30 ron.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

crysty_23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    30

Implicit

Poti avea un magazin online si sa fi persoana fizica autorizata?ca dinc ate stiu eu ii mult mai convenabil
    Cand te plictisesti citeste niste poante

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer 1Ron pentru fiecare firma standard inscrisa
    De d_alinus2004 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th September 2009, 20:02
  2. Caut persoana sau firma pentru inscrieri in directoare romanesti
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th March 2009, 16:49
  3. Intrebare pentru cei ce au o firma de IT
    De Scorpiono în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13