As dori sa aflu cateva detalii despre deschiderea unei firme pentru un site, si in mare poate aflu ce ar fi mai potrivit in cazul meu.
Acum ceva vreme doream sa imi incerc norocul cu un magazin online, in perioada aceea m-am documentat foarte mult in privinta aceasta, discutasi si cu economisti, avocati, dar na, in Romania lumea cam duce lipsa de informatii cand vine vorba de mediul online(birocratic vorbind), oricum renuntasem la idee.
Pentru ce vreau sa imi deschid firma, in mare totul se reduce doar pentru a fi in stare sa ofer o factura la alte firma atunci cand mi se cere asta in schimbul serviciului de a oferi publicitate . Ca pe viitor, in cateva luni, sa am si cateva site-uri in care membri sa faca microplati pentru a avea acces in anumite sectiuni sau cine stie ce, dar in mare nu voi avea niciodata bunuri fizice, si de fapt nici cine stie ce castiguri lunare garantate.
Ce ma intereseaza pe mine, este ce sa aleg, poate cativa de aici aveti deja firma pt site-urile voastre, ce sa aleg pentru a nu avea costuri suplimentare doar ca "am firma" . Adica eu poate luna asta nu ofer publicitate, nu am nici un castig, nu as vrea sa platesc ceva ca sa ies in minus.
Nu stiu, sper ca ati inteles , am nevoie in mare doar pentru mici giumbuslucuri dar care trebuiesc sa fie legale. Nu voi avea magazin online, nu etc.
Stiu ca parca se mergea pe S.R.L dar sunt multe de luat in calcul, platitor de TVA, neplatitor si tot felul de prostii in care m-am cam incurcat.
Cel mai usor mi s-ar fi parut sa fie PFA[persoana fizica autorizata] dar pare mi se ca trebuie studii specializate intr-un anumit domeniu,sau eu stiu?
In concluzie ce imi recomandati pentru a putea fi in legalitate si sa ofer publicitate pe site-ul meu si, poate, in viitor sa am si cateva microplati pentru membrship.
Va multumesc mult!