Salut !
Doresc sa imi deschid un magazin online de tricouri personalizate , dar nu stiu daca merge ! Are cineva magazin de genul asta ? cam care ar fi volumul de tranzactii sa le zic asa per luna ?
Salut !
Doresc sa imi deschid un magazin online de tricouri personalizate , dar nu stiu daca merge ! Are cineva magazin de genul asta ? cam care ar fi volumul de tranzactii sa le zic asa per luna ?
Eu unul zic ca ai concurenta foarte mare in acest domeniu. Nu ai face fata , mai ales daca este primul magazin online.
Concurenta uneori este buna. Trebuie sa ai produse de calitate, idei originale si metode de promovare.
Cred ca volumul de tranzactii nu este foarte mare. Oricum creste pe timp de vara cu siguranta. Incearca sa determini cate persoane cauta cuvintele "tricouri", "tricouri personalizate" si iti faci o idee despre nr. persoanelor interesate.
Custom T-shirts ....
Am primit in acest an multe oferte pentru personalizare de materiale promotionale incluzand tricouri.
Eu ma gandesc sa deschid prima crasma online in sistem videoconferinta. Ma rog, orice idee trasnita poate fi mai buna decat una deja fumata.
piata nu este niciodata suprasaturata daca stii sa-ti promovezi ideea sigur te vei descurca
asa cum a zis si dublutz, daca vii cu idei originale ai putea avea succes. Sunt destule astfel de siteuri, tu ar trebui sa vii cu noutatea care sa sparga turma![]()
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Daca te bazezi doar pe parte de online va fi mai greu, dar poti avea clienti care ii poti aborda direct ( agentii de publicitate, producatori de echipamente de protectie, etc). Investitia nu este mare, doar sa folosesti produse de calitate.
Eu zic ca deja este supraaglomerata piata pe nisa asta. E dar o parere personala, totusi daca dai un search pe google te vei convinge.
Nu te baza pe ideea ca a fost entuziasmat un grup de prieteni pentru afacerea ta. Multi se las indusi in eroare de acest aspect.
Mai bine iti faci magazin de tricouri taiate cu foarfeca pe intuneric. Cel putin asa e original![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)