Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: link din advertorial

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    Cei mai recomandat? 2 articole pe aceeasi ancora( site ul x si y) sau 1 articol(site ul x) iar cel de al doilea(site ul y) sa faca trimitere spre primul articol(spre site ul x)?
    Sunt multe aspecte ce trebuie luate in considerare cand alegi ancora, in functie de numarul de linkuri pe care le ai, numarul de IP uri de pe care le ai etc. Cel mai bine este sa ai mai multe inkuri de pe domenii si IP uri diferite, asa ca mai bine ai de pe doua siteuri diferite advertoriale catre siteul promovat, dar si tehnica de retea pe care l-ai descris poate fi foarte utila pentru ca poti genera un link de iesire destul de puternic daca ai suficient de multe advertoriale legate in lantul respectiv. Idea este ca linkul trebuie sa para natural, iar daca google observa ca este o retea (mai multe siteuri sau pagini legate) este posibil sa-l penalizeze si atunci nu ai facut nimic. Retelele au functionat foarte bine o perioada lunga de timp, acum nu stiu daca mai functioneaza pentru ca eu nu am o astfel de retea de siteuri sau nu am cladit o astfel de retea de linkuri.

Completare:
    Personal obisnuiesc sa sustin articolele care contin linkuri externe cu linkuri din alte articole de pe acelasi site, nu am avut probleme pana acuma si consider ca este o tehnica buna. Explicatia de mai sus nu se refera la doua articole legate ci eventual la un numar mai mare de 5-6 articole legate in sir de pe diferite siteuri pentru a crea o retea.
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 3rd September 2014 la 13:32.

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Asta intelegi tu prin linkuri de calitate?
    Nu nu stiu ce ai vrut sa zici dar intrebam daca e ok ca un prim pas

bodolik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th April 2013
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    38
    Posturi
    53
    Putere Rep
    25

Implicit

Din punctul meu de vedere este important si urmatorul aspect: Articolul sau cel putin un excerpt ce contine link-ul tau sa apara cel putin cateva zile pe Homepage-ul paginii mama. Nu stiu cum sa explic mai bine, dar sper sa intelegeti ce vreau sa zic.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de bodolik Vezi Post
    Din punctul meu de vedere este important si urmatorul aspect: Articolul sau cel putin un excerpt ce contine link-ul tau sa apara cel putin cateva zile pe Homepage-ul paginii mama. Nu stiu cum sa explic mai bine, dar sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
    Chiar nu inteleg ce vrei sa zici, poti sa explici putin mai detaliat?

Cu cuvintele tale, daca se poate. Merci
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    49
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Probabil vrea sa zica ca daca cumperi un articol/advertorial pe un site, acel site trebuie sa iti tina articolul pe homepage cel putin cateva zile

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th April 2013
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    38
    Posturi
    53
    Putere Rep
    25

Implicit

Da, exact la asta ma refeream.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Probabil vrea sa zica ca daca cumperi un articol/advertorial pe un site, acel site trebuie sa iti tina articolul pe homepage cel putin cateva zile
    Da, exact la asta ma refeream.
    Pai de ce?

Ai zis ca e important, poti sa explici de ce?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th April 2013
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    38
    Posturi
    53
    Putere Rep
    25

Implicit

Consider ca afisarea unui link pe Homepage catre un advertorial oarecare va fi benefica atat pentru indexare cat si pentru rata de crawl (viteza cu care Google interogheaza site-ul). Totodata este vorba si despre link juice. Termenul din cadrul SEO "link juice" se refera la "increderea" (trust) motorului de cautare si/sau Page Rank-ul transmis de un link catre o pagina sau site. O pagina cu un nivel de trust ridicat (cum este homepage-ul) ofera mai mult "link juice" decat una cu un nivel de trust mai scazut.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Consider ca afisarea unui link pe Homepage catre un advertorial oarecare va fi benefica atat pentru indexare cat si pentru rata de crawl (viteza cu care Google interogheaza site-ul). Totodata este vorba si despre link juice. Termenul din cadrul SEO "link juice" se refera la "increderea" (trust) motorului de cautare si/sau Page Rank-ul transmis de un link catre o pagina sau site. O pagina cu un nivel de trust ridicat (cum este homepage-ul) ofera mai mult "link juice" decat una cu un nivel de trust mai scazut.
    Pai consideri sau nu, ca tot nu inteleg. Prima data ai vrut sa spui altceva, acum mi-ai dat copy-paste.

Eu am cerut cu cuvintele tale, nu copypaste.

Daca nu poti sa explici cu cuvintele tale, inseamna ca nu intelegi ce zici, implicit nu pricep cum e cu sfaturile oferite pentru ceva ce nu intelegi. Ce ai spus initial este FALS, de aceea te-am rugat sa explici, dar fara copy-paste.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Consider ca afisarea unui link pe Homepage catre un advertorial oarecare va fi benefica atat pentru indexare cat si pentru rata de crawl (viteza cu care Google interogheaza site-ul).
    Nu are nici un sens, articolul sau advertorialul oricum o sa fie indexat pentru ca are link din sitemap.

Totodata este vorba si despre link juice. Termenul din cadrul SEO "link juice" se refera la "increderea" (trust) motorului de cautare si/sau Page Rank-ul transmis de un link catre o pagina sau site. O pagina cu un nivel de trust ridicat (cum este homepage-ul) ofera mai mult "link juice" decat una cu un nivel de trust mai scazut.
    Acel link juice se transmite doar atata timp cat timp ai linkul de pe homepage, daca scoti linkul dupa 2-3 zile aceste beneficii dispar asa ca la fel devine o manevra inutila.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand 1 link si 1 advertorial
    De piciu1993 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th March 2014, 19:29
  2. Link+Advertorial blog pr2
    De Popa Flavian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 21st September 2013, 23:21
  3. Link+Advertorial pr1 doarit.net
    De Popa Flavian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10