Sunt multe aspecte ce trebuie luate in considerare cand alegi ancora, in functie de numarul de linkuri pe care le ai, numarul de IP uri de pe care le ai etc. Cel mai bine este sa ai mai multe inkuri de pe domenii si IP uri diferite, asa ca mai bine ai de pe doua siteuri diferite advertoriale catre siteul promovat, dar si tehnica de retea pe care l-ai descris poate fi foarte utila pentru ca poti genera un link de iesire destul de puternic daca ai suficient de multe advertoriale legate in lantul respectiv. Idea este ca linkul trebuie sa para natural, iar daca google observa ca este o retea (mai multe siteuri sau pagini legate) este posibil sa-l penalizeze si atunci nu ai facut nimic. Retelele au functionat foarte bine o perioada lunga de timp, acum nu stiu daca mai functioneaza pentru ca eu nu am o astfel de retea de siteuri sau nu am cladit o astfel de retea de linkuri.
Completare:
Personal obisnuiesc sa sustin articolele care contin linkuri externe cu linkuri din alte articole de pe acelasi site, nu am avut probleme pana acuma si consider ca este o tehnica buna. Explicatia de mai sus nu se refera la doua articole legate ci eventual la un numar mai mare de 5-6 articole legate in sir de pe diferite siteuri pentru a crea o retea.