Nu iti ofera nimeni produse pentru teste inainte de a ti construi un "nume". Ofera inainte de a cere![]()
Nu iti ofera nimeni produse pentru teste inainte de a ti construi un "nume". Ofera inainte de a cere![]()
In primul rand trebuie sa muncesti ca sa devii popular...si iti spun asta in calitate de detinator al unui site de gadgeturi, care cauta astfel de site-uri/bloguri pentru promovare. Trebuie sa creezi continut de calitate si interesant care sa iti aduca vizitatori....apoi crede-ma ca vor venii ofertele de la sine![]()
Multumesc tuturor, mi-am format un obiectiv dupa toate raspunsurile, voi creste mai intai site-ul apoi vom vedea.
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Puțin offtopic - vezi că nu ai voie să postezi reclamele google în pop-up.
In pop-up cu Like facebookbeste bagata reclama Adsense...
multumesc ca mi-ati spus, probabil creatorul a facut o misculatie.... am scos detot acel pop-up.
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)