1 out of 1 members found this post helpful.
Pentru aplicatie vezi ca sunt site-uri care ofera servicii de construire aplicatii gratis si contra cost.. pentru ceea ce ai tu nevoie e foarte simplu, cel mai probabil te vei putea descurca fara nici un cent cheltuit..
Cat despre testarea de smartphone-uri si tablete, cred ca mai intai ar trebui sa capeti putina popularitate, sa pregatesti terenul, dupa care sa contactezi via e-mail sau telefon diferiti provideri, propunandu-le sa iti inchirieze pentru o perioada limitata de timp device-urile de care ai nevoie.. contra publicitatii gratis..
Daca vor realiza ca stii despre ce vb si ca esti serios pun pariu ca vor fi foarte putini cei dispusi sa te refuze..
Mult succes!
PS: Apropo, pentru aplicatie cauta pe google "android app creator" .. Numai bine
Firmele nu prea dau telefoane in teste daca nu ai deja un site sau canal de youtube destul de popular. Nici nu fac contracte pentru a-ti trimite regulat, din cate stiu.
Varianta cea mai simpla si pentru inceput ar fi sa ii contactezi sa le ceri un anumit telefon. Dar, cum am zis si la inceput, o sa iti ceara o dovada ca ai ceva cititori/spectatori inainte sa accepte.
E un inceput foarte bun, singurul care te poate opri esti tu 
Sunt sigur ca vei gasi oameni cu care sa te poti intelege..
Once again, good luck!
Incearca sa cumperi produsele si sa le returnezi in 30 de zile.
Merge de mai multe ori... daca duci lipsa de bun simt si comanzi pe nume si adrese diferite, tocmai de asta si zic... nu e recomandabil.
@MarinelPadurice: iti recomand, in prima instanta, sa dai un mail PR-ilor companiilor respective... sa le spui de blogul tau si ca ti-ar placea sa te anunte despre noile lansari. Asa vei ajunge in listele lor de mail, vei putea participa la evenimentele de lansare, vei scrie articole pertinente despre produse, pana vei capata o anumita incredere in ochii lor... apoi te poti gandi la produse-n teste. Daca ai rabdare, se poate... 
LE:
Cautam autori! Daca iti place sa
scri si esti pasionat de gadgeturi cu android, te astept sa dezvoltam acest site impreuna.
Daca esti vizitator frecvent sau doar periodic si te intrebi cine este in spatele
www.aplicatii-android.com, mi se pare normal sa si
sti cine scrie aici.
Poate ar trebui sa oferi ceva mai multa atentie... pentru ca mai sunt si alte greseli.
Ultima modificare făcută de casperel; 4th June 2014 la 00:55.