@1nesco: site-ul asta nu a fost facut pentru a produce ci din pasiune, de asta nu as vrea sa risc ...
P.S.: nu inseamna ca nu imi doresc sa faca si ceva bani dar vreau ca asta sa fie o consecinta nu un scop.

Citat Postat în original de zuuup Vezi Post
Pune un link spre site-ul producatorului, prin care specifici sursa continutului.
Cum pot specifica sursa continutului intr-un link, adica doar sa inserez un link spre pagina de pe care am luat continutul?

Din experienta, descrierile produselor nu ajuta comparatoarele de preturi foarte mult. Daca sunt adaugate si manual, chiar nu se renteaza efortul. Produsul respectiv s-ar putea sa dispara maine din oferta magazinului si ai lucrat degeaba. Lumea intra in comparatoare ca sa obtina cel mai bun pret, dupa ce au obtinut toate detaliile despre produsul mult dorit.
La adaugat manual nici nu ma gandesc Dar vreau ca site-ul sa fie si o sursa de informatii legate de produse, nu doar de preturi.

Daca tot esti programator arunca o privire aici icecat,biz; s-ar putea sa poti prelua automat specificatiile produselor pe baza de mpn si sa le afisezi pe site.
Multumesc pentru link, il voi studio dar nu asta e problema mea cea mai mare, surse pentru descrieri am, nu stiu cum sa le folosesc.

Tocmai ... "a little" ori in cazul meu ...

Si apropo de site-ul cu Matt, vad ca foloseste tag-uri <blockquote>, oare ajuta ele si in cazul continutul duplicat?

Mi-a mai dat cineva o idee care poate ajuta si pe altii: iFrame-uri spre un alt subdomeniu; nu sunt fanul acestor tag-uri deoarece sunt mai greu de integrat in pagina astfel incat sa arate bine dar ... e o idee.

Spor,
-Valentin