@1nesco: site-ul asta nu a fost facut pentru a produce ci din pasiune, de asta nu as vrea sa risc ...
P.S.: nu inseamna ca nu imi doresc sa faca si ceva bani dar vreau ca asta sa fie o consecinta nu un scop.
Cum pot specifica sursa continutului intr-un link, adica doar sa inserez un link spre pagina de pe care am luat continutul?
La adaugat manual nici nu ma gandescDar vreau ca site-ul sa fie si o sursa de informatii legate de produse, nu doar de preturi.
Multumesc pentru link, il voi studio dar nu asta e problema mea cea mai mare, surse pentru descrieri am, nu stiu cum sa le folosesc.
Tocmai ... "a little" ori in cazul meu ...
Si apropo de site-ul cu Matt, vad ca foloseste tag-uri <blockquote>, oare ajuta ele si in cazul continutul duplicat?
Mi-a mai dat cineva o idee care poate ajuta si pe altii: iFrame-uri spre un alt subdomeniu; nu sunt fanul acestor tag-uri deoarece sunt mai greu de integrat in pagina astfel incat sa arate bine dar ... e o idee.
Spor,
-Valentin

Dar vreau ca site-ul sa fie si o sursa de informatii legate de produse, nu doar de preturi.
Răspunde cu citat