Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: refolosire continut - cu permisiune

ValentinMilea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    68
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit refolosire continut - cu permisiune

Salutare,

Am urmatoarea dilema: site-ul pe care il administrez este un comparator de preturi, una dintre problemele pe care le are este lipsa continutului (descrierile produselor).
    Grija mea (legat de asta) sunt vizitatorii nu Google, pentru ei vreau sa afisez si descrieri de produse.

Am obtinut permisiunea unor producatori si importatori sa folosesc descrierile care sunt afisate pe site-urile lor. Cum sa le includ in html pe site-ul meu astfel incat sa-i explic lui Google ca folosesc acele texte cu acordul proprietarului de drept si ca nu imi asum proprietatea asupra lor?

Mersi,
    -Valentin

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Buna intrebarea. De ani de zile comparatoarele de preturi au densitati de cuvinte cheie ca la nebuni, continut copiat la greu si nu patesc nimic. Ce sa zic? Risca.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    96
    Putere Rep
    29

Implicit

Pune un link spre site-ul producatorului, prin care specifici sursa continutului.

Din experienta, descrierile produselor nu ajuta comparatoarele de preturi foarte mult. Daca sunt adaugate si manual, chiar nu se renteaza efortul. Produsul respectiv s-ar putea sa dispara maine din oferta magazinului si ai lucrat degeaba. Lumea intra in comparatoare ca sa obtina cel mai bun pret, dupa ce au obtinut toate detaliile despre produsul mult dorit.

Daca tot esti programator arunca o privire aici icecat,biz; s-ar putea sa poti prelua automat specificatiile produselor pe baza de mpn si sa le afisezi pe site.

Vezi si aici: Google's Matt Cutts: A Little Duplicate Content Won't Hurt Your Rankings - SEW

ValentinMilea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    68
    Putere Rep
    25

Implicit

@1nesco: site-ul asta nu a fost facut pentru a produce ci din pasiune, de asta nu as vrea sa risc ...
    P.S.: nu inseamna ca nu imi doresc sa faca si ceva bani dar vreau ca asta sa fie o consecinta nu un scop.

Citat Postat în original de zuuup Vezi Post
    Pune un link spre site-ul producatorului, prin care specifici sursa continutului.
    Cum pot specifica sursa continutului intr-un link, adica doar sa inserez un link spre pagina de pe care am luat continutul?

Din experienta, descrierile produselor nu ajuta comparatoarele de preturi foarte mult. Daca sunt adaugate si manual, chiar nu se renteaza efortul. Produsul respectiv s-ar putea sa dispara maine din oferta magazinului si ai lucrat degeaba. Lumea intra in comparatoare ca sa obtina cel mai bun pret, dupa ce au obtinut toate detaliile despre produsul mult dorit.
    La adaugat manual nici nu ma gandesc Dar vreau ca site-ul sa fie si o sursa de informatii legate de produse, nu doar de preturi.

Daca tot esti programator arunca o privire aici icecat,biz; s-ar putea sa poti prelua automat specificatiile produselor pe baza de mpn si sa le afisezi pe site.
    Multumesc pentru link, il voi studio dar nu asta e problema mea cea mai mare, surse pentru descrieri am, nu stiu cum sa le folosesc.

Tocmai ... "a little" ori in cazul meu ...

Si apropo de site-ul cu Matt, vad ca foloseste tag-uri <blockquote>, oare ajuta ele si in cazul continutul duplicat?

Mi-a mai dat cineva o idee care poate ajuta si pe altii: iFrame-uri spre un alt subdomeniu; nu sunt fanul acestor tag-uri deoarece sunt mai greu de integrat in pagina astfel incat sa arate bine dar ... e o idee.

Spor,
    -Valentin

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trecere de la continut duplicat la continut unic
    De sergiuliano în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2012, 00:00
  2. Scriitor de continut
    De MarianG în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2011, 10:05
  3. Continut duplicat?
    De Kaa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 24th May 2011, 14:24
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th November 2010, 16:23
  5. continut pt seo
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th July 2007, 10:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •