deci sa inteleg ca chestia asta e o cioaca?
pr-seomastering.jpg
deci sa inteleg ca chestia asta e o cioaca?
pr-seomastering.jpg
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Chestia asta e praf in ochi. E un tool care iti arata cateva info basic despre siteuri si cica page rankul real. Daca nu au veri la google, eu zic ca e un mare bullshit, cum de altfel sunt toate toolurile care "prevad" ce page rank o sa iei la urmatorul update.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Done! Ma refeream la cel cu Real Page Rank!
pr-seomastering.jpg
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ok, daca tool-ul ala zice 5.34, ca sa fie corect, trebuie ca seopedia sa aibe minim 3 link-uri din pr6 curate (cu putine links in pagina si dofollow) sau 1-2 pr7 curate. Daca le are, atunci e ok, la urmatorul update primeste PR5, dar am dubiisi nu stau sa verific links.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)