Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Real Page Rank

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Question Real Page Rank

Am văzut cu toții ca Google actualizează din ce in ce mai rar PR-ul, asa ca m-am gândit sa va întreb cu ce anume verificați voi Real Pagerank pentru site-urile voastre. Eu folosesc seomastering.com, insa am dubii in ceea ce privește exactitatea rezultatelor.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu cred ca PR-ul mai trebuie sa fie un parametru de luat in calcul.
    Chiar in dimineata asta am vazut un domeniu care desi era online, functional si avea PR 2 verificat cu mai multe tool-uri, cand ii dadeai site:domeniu.ro G mi-a raportat ca nu este indexat site-ul.
    Deci daca as fi cumparat acest site pentru PBN-ul meu mi-as fi luat teapa pentru ca site-ul este banat si cine stie de cand nu s-a mai actualizat PageRank-ul pentru acel domeniu ...

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu folosesc plugin pentru browser... mai exact ăsta: https://addons.mozilla.org/en-US/fir...ar/?src=search

App de subiectul ăsta, cum calculează PR aceste tool-uri? Există informația asta undeva stocată și este extrasă cumva prin intermediul lor? Fiind o caracteristică de la google, trebuie să existe undeva informația stocată.

adrian_gpj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    23

Implicit

Salutare ,
    Folosesc SEOquake ca addon, un tool care iti ofera mai mult decat sufficient .
    Arata foarte multi parametri SEO si dupa aparerea parerea mea un tool indispensabil oricarui webmaster seoquake.com

in legatura cu pr-ul, desi nu se actualizeaza asa de des , inca se foloseste ca si criteriu de departajare a site-urilor asa ca evident trebuie luat in seama

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Si la ce-ti foloseste un parametru (aka PR) care nu mai este actualizat de luni bune?
    Sunt multi alti parametri generati de MOZ, MagesticSeo, ahref care sunt mult mai buni si de actualitate ca vechiul Pr alui Google.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    MOZ, MagesticSeo, ahref
    Cele mentionate de tine folosesc acelasi algoritm in evaluarea site-urilor si anume de unde le vine backlinkurile si in functie de acest lucru puncteaza niste balarii. Google e destept, stie el ce face

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Eu nu cred ca PR-ul mai trebuie sa fie un parametru de luat in calcul.
    Chiar in dimineata asta am vazut un domeniu care desi era online, functional si avea PR 2 verificat cu mai multe tool-uri, cand ii dadeai site:domeniu.ro G mi-a raportat ca nu este indexat site-ul.
    Deci daca as fi cumparat acest site pentru PBN-ul meu mi-as fi luat teapa pentru ca site-ul este banat si cine stie de cand nu s-a mai actualizat PageRank-ul pentru acel domeniu ...
    O sa-ti explic aici la PM, ca sa intelegi.

PR-ul este PR, nu are legatura cu numarul de pagini indexate in google sau cu penalizarile clasice (doar cu penalizare de PR).
    Un site primeste PR datorita mai multor factori, in principal datorita link-urilor catre el. PR2 este un pr foarte mic, dar nu asta e relevant.
    Singura penalizare de PR, este penalizarea pentru link-uri vandute, cand site-ului i se scade PR la un nivel neinteresant (pr0-2) pentru cumparatori.

In cazul tau, (de)indexasarea site-ului cu PR 2, nu are nici o relevanta pentru "banare". Eu pot sa am pr10 si sa pun noindex (din greseala) si site-ul sa nu fie indexat. Asta nu inseamna ca PR-ul este fake.

PR-ul este un indicativ de autoritate, care repet, se obtine in principal din links. Cele mai mari site-uri impart si cele mai mari Pr-uri, dar se poate obtine si PR fake, fara sa fie cazul cand vorbesti de pr2.

Daca cumparai link pe acel site, era degeaba momentan, dar nu mai "lega" pr-ul de index, ca nu are relevanta.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

De acord cu explicatia ta, e bine ca ti-ai facut timp sa o scrii sa ramana aici.
    Cum insa webmarketerii vor sa cumpere linkuri care sa ii ajute, nu ar fi fost folositor ca acel site avea PR2 pentru o campanie de linkbuilding, ar fi fost degeaba cum bine ai spus si tu, deci din acest considerent am afirmat ca focusul n-ar mai trebuie sa fie atat de obsesiv legat de PR-ul site-urilor.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri, cele mai multe legate de PR-ul afisat de google, insa eu eram interesat si de PR-ul real, adica cel pe care site-ul tau il are intre actualizarile facute de firma din California. seomastering.com da un astfel de indice, insa voiam si alte site-uri care estimeaza PR-ul real al unui site. Acest indicator ar putea fi benefic pentru a vedea daca numarul de bkl-uri primite de site-ul tau sunt benefice sau din potriva te paste o penalizare.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Multumesc pentru raspunsuri, cele mai multe legate de PR-ul afisat de google, insa eu eram interesat si de PR-ul real, adica cel pe care site-ul tau il are intre actualizarile facute de firma din California. seomastering.com da un astfel de indice, insa voiam si alte site-uri care estimeaza PR-ul real al unui site. Acest indicator ar putea fi benefic pentru a vedea daca numarul de bkl-uri primite de site-ul tau sunt benefice sau din potriva te paste o penalizare.
    Pai tu intrebi o "tampenie", indiferent ce spune orice tool, cat timp "cifra" nu e publica, sunt doar povesti. PR-ul real il stie doar google si are update la zi. Ce vezi tu este PR-ul vechi, iar ca sa verifici un PR mare care pare aburd, te duci dupa links, trebuie sa aibe cateva zeci cu pr egal sau minim 1 link cu PR +1 fata de cat are el.

Daca cumperi links pentru PR, e simplu. Pagina care iti da link trebuie sa aibe cat mai putine links (externe si interne), trebuie sa vezi de unde are PR (daca e pagina interna si are din Root, vezi daca mai primeste link-ul din root) si in functie de numarul de link-uri pe care site-ul tau le are, poti face o estimare de PR viitor.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri pe pagini cu Page Rank 4-7 ON PAGE!!!
    De diet.popu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th July 2013, 11:18
  2. Page Rank 10
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st January 2011, 12:48
  3. Page Rank 0 (zero)
    De pstefan75 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th April 2007, 13:45
  4. page rank
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th March 2007, 18:53
  5. Adsense si Page Rank
    De fedoras în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th January 2007, 14:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •