Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Am pierdut pozitia in goole pt ca am mutat siteul?!

ovidiu_negoescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2013
    Locaţie
    targoviste
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit Am pierdut pozitia in goole pt ca am mutat siteul?!

Salutare. Poate fi adevarat? Eram in primele 3 pozitii in cautari pe google, insa am observat ca dupa ce siteul a fost mutat (de host) am pierdut pozitii in cautari...si cand zic pierdut ma refer la 5 pagini...dupa pozitia 1-2 pe 50 la cautarea a doua cuvinte cheie. Mentionez ca nu am facut nimic sa dauneze siteului. Pur si simplu ...

Sa fie asta explicatia? Mutarea pe alt server dauneaza?

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Cat timp a durat mutarea site-ului? Ai schimbat hostul? Cate zile au trecut de cand ai mutat site-ul? Este posibil ca pierderea pozitiilor sa fie temporara.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Iti pot spune cu certitudine ca nu ai pierdut pozitia din cauza ca ai mutat site-ul daca ai avut si redirect catre cel nou. Pana acum am vandut contentul a 3 site-uri si am avut redirect cate o luna catre cumparator. Tot ce era in top 10 a ramas [ de fapt a urcat noul site, chiar daca aveau diferenta de PR - la mine mai mare ]. Ai pierdut pozitie fie pentru ca au urcat altii, fie ai fost penalizat.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Sansele sunt destul de mici sa te dea in spate atat de mult doar pentru ca ai mutat site-ul pe un alt hosting, cu siguranta problema e in alta parte.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Vezi daca nu ai prea multe ancore pe cuvinte cheie. Lucrez pe un site unde s-a cam abuzat de aceste ancore si efectele au fost cele descrise de tine.
    Daca linkurile vin din directoare problema este si mai mare pentru ca nu stiu daca iti vor schimba sau iti vor sterge siteul la cerere. Ramane doar disavow, dar atunci pierzi mult link juice.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Vezi daca nu ai prea multe ancore pe cuvinte cheie. Lucrez pe un site unde s-a cam abuzat de aceste ancore si efectele au fost cele descrise de tine.
    Daca linkurile vin din directoare problema este si mai mare pentru ca nu stiu daca iti vor schimba sau iti vor sterge siteul la cerere. Ramane doar disavow, dar atunci pierzi mult link juice.
    Indiferent de ancora, renuntati la link-uri din directoare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de ovidiu_negoescu Vezi Post
    Salutare. Poate fi adevarat? Eram in primele 3 pozitii in cautari pe google, insa am observat ca dupa ce siteul a fost mutat (de host) am pierdut pozitii in cautari...si cand zic pierdut ma refer la 5 pagini...dupa pozitia 1-2 pe 50 la cautarea a doua cuvinte cheie. Mentionez ca nu am facut nimic sa dauneze siteului. Pur si simplu ...

Sa fie asta explicatia? Mutarea pe alt server dauneaza?
    Da, se intampla tot timpul, atat cand schimbi design (sau cms) cat si cand schimbi hosting. Pentru ca tu ii spui lui Google: Mi-am schimbat site-ul, iti place?

Eu am testat pe propriul site si din experienta concluzia este:

La orice schimbare majora a site-ului, Google iti face audit, astfel incat pierzi sau castigi mai multe pozitii. De ex, daca aveai link-uri vechi care au disparut si google inca nu le-a scos (se misca greu, vezi wmt) acum le scoate.

Caderea ta este destul de mare, ceea ce ma duce la o singura concluzie: ai nisa foarte slaba. Adica cu 2 links in plus urci 2 pagini sau 10 locuri, asa ca acum la "audit" te-ai dus atat de mult, pentru ca ai link-uri putine sau foarte slabe.

De exemplu: eu pe unul din site-uri nu mi-am mai revenit dupa "audit" unde eram inainte. Am cazut 5 locuri la design, 4 la schimbarea platformei, 4 la hosting si ca sa-mi revin, trebuie sa incep sa aduc links (cand o sa ma intereseze). Dar asta e un exemplu pe nisa grea, toti au link-uri multe si bune, asa ca o cadere de 5 locuri este destul de "drastica". In schimb, la schimbarea de text, nu se simte nimic Pentru ca, LINKs!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si in ce data a inceput caderea? Poate se suprapune cu un update de algoritm
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

ovidiu_negoescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2013
    Locaţie
    targoviste
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Am schimbat doar hostul. "Decaderea" a fost rapida..3-5 zile. nu am intervenit in niciun fel; siteul nu a fost modificat,nici cod nici grafica. singurul lucru a fost sa pun in alte siteuri linkuri catre siteul acesta. ..linkuri in blogrol

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

In primul post ai spus ca nu ai facut nimic care sa dauneze siteului. Acum recunosti ca ai pus in alte siteuri linkuri in blogroll. Hai ca incet, incet spui tot. In urmatorul post o sa recunosti ai pus linkuri pe vreo 10 site-uri si ca unul din ele are 1800 de pagini, deci numai de la unul singur ai primit 1800 de linkuri. Oare de ce s-o fi suparat go0gle? Doar pentru ca in cateva zile au aparut cateva mii de linkuri catre site-ul tau?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat ma costa prima pozitie in goole?
    De ovidiu_negoescu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 16th January 2014, 21:44
  2. De pe prima pagina pozitia 3 pe pozitia 25
    De rdN în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th December 2012, 11:00
  3. cum trec de pe pozitia 2 pe pozitia 1 in google
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 18:07
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th October 2007, 21:28
  5. Pierdut PR .. il declar nul
    De dojo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st April 2007, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente