Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Recomandare platforma site de anunturi

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Daca ii faci seo puternic si le iei fata siturilor clasice pe "anunturi telefoane", eventual si pe "anunturi telefoane bucuresti/braosv/sibiu/cluj/etc" poti avea o sansa. La bugetul repsectiv iti faci singur SEO.

Dar din nou, parerea mea e ca te inhami la un proiect prea mare pentru bugetul de care dispui.
    Retired

ovidiu_negoescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2013
    Locaţie
    targoviste
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Gabistul Vezi Post
    Va multumesc pt raspunsurile de pana acum. Unele foarte bine argumentate si explicate.

Totusi, si daca as face site-ul numai pt un tip de anunturi, dintr-o anumita categorie, de ex. anunturi de vanzari telefoane (e doar un exemplu, nu pe asta l-as face), tot nu as avea mai multe sanse?

Despre buget, v-am zis, momentan nu am decat foarte putin.. poate treptat, luna de luna, o sa mai pot baga cateva sute de RON in el, dar nu prea multi..
    Cred ca pana la urma o sa te convingi singur. Incearca-le pe toate. Am inteles ca nu ai bani de investit, deci vei alege o tema/platforma gratis. Am fost fac joomla cativa ani, dupa care am descoperit wp. Si totusi..pentru un site de anunturi foloseste oclass. Dai o cautare pe google si vei gasi tot ce te intereseaza.

Cat despre "care sanse vei avea", eu cred depinde unde vrei sa ajungi.

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Mi-am facut si eu un site de anunturi luna trecuta dintr-un singur motiv: domeniul statea pe bara degeaba. Am folosit awpcp tradus in 20 minute, am bagat 10 anunturi + 2 banere ale unor prieteni si am uitat de el. Acum vad ca au aparut niste anunturi de matrimoniale.
    The point: fa-l dar nu-ti pune sperante

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Gasesti destule scripturi cu o cautare google, in engleza. Dar poti incerca script propriu, dezavantaj de costuri+munca, dar iti faci site-ul dupa bunul tau plac.
    Am inceput si eu cu cateva site-uri de anunturi, pe diferite orase, ca exemplu de site Anunturi Gratuite Iasi
    Este destul de greu sa intrii pe piata, avand in vedere concurenta, iar tocmai si mercador consider ca au supralicitat.
    Trafic de calitate daca vrei sa cumperi nu merita; daca vrei sa licitezi trebuie sa o faci peste tocmai si mercador, iar pretul platit pe click devine mare si se justifica din puntul meu de vedere.
    Pentru trafic nu iti ramane decat SEO, parteneriat de trafic sau afiliere pe care vreau sa incerc.
    Concluzia mea, la bugetul maxim de 200RON nu cred ca ai sanse.
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 14th February 2014 la 16:06.

pmo
    pmo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    37

Implicit

Depinde de nisa, ai sanse - daca e generalist papa. Eu nu-l folosesc pentru a face bani efectiv cu el, ajuta alte site-uri...

Promo4net este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    65
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa-l promovezi? In primul rand gandeste-te ca aduna singur foto si texte... Apoi promovarea la fel ca la celelalte, seo linkuri etc. Eu am unul facut de mine de la zero in php si are spatii pentru publicitatea google (pe dimensiuni). Mai trebuie sa-i fac url rewrite dar asta e nimic... Sa-l administrezi? Pai doar aprobi anunturile si faci back-up la baza de date.
    Ai grija la alegerea domeniului sa te ajute cu google, apoi directoare etc. Daca vrei suport si dezvoltare ulterioara pot sa-ti asigur. Daca vrei sa-l vezi pot sa-l pun pe un server sa vezi cum este.
    E adevarat ca sunt astea mari dar eu am o afacere in care verific sute de postari de anunturi si vad ca sunt servite de google sute de alte site-uri pe mii de cautari. Problema e cum ajungi dupa astea 2 mari, nu ca exista ele. Daca muncesti si ajungi dupa cele doua mananci o paine buna? Eu zic ca da.
    Ca sa-ti cunosti concurenta eu am in baza mea de date 900 de site-uri de anunturi romanesti functionale. Pentru ca esti la inceput asta este concurenta ta. Esti descurajat? Sa nu-ti faci probleme, 90% din ele exista si atat, nu fac eforturi constante de inaintare.
    Ce zici mai vrei site de anunturi?

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu inteleg de ce descurajati omul sa incerce doar pt ca exista Mercador si Tocmai? Exista suficient loc si pentru altii mai mici pe Internet, trebuie doar sa gasesti o nisa unde concurenta este mai scazuta. Nu trebuie neaparat sa mergi pe un oras, poti de exemplu sa mergi doar pe un anumit tip de anunturi (ex: anunturi in nisa agricola). Exemplul e random, dar te poti gandi singur la ceva. Ai nevoie de o lista de idei pe care sa le treci prin Adwords si sa vezi care au un numar de cautari rezonabile, iar concurenta de pe prima pagina este slabuta.

Pentru platforma e suficient Wordpress plus o tema creata pentru Anunturi. E suficient sa cauti pe Google "Wordpress classified theme" si o sa gasesti destule variante care se incadreaza in bugetul tau. Ai numai grija sa citesti cateva review-uri ca sa vezi daca tema este OK sau cei mai multi care au cumparat-o o critica. Multe teme au si versiune in romana deja.

Multa bafta si nu te lasa descurajat prea usor. Daca esti dispus sa muncesti si sa tragi tare o sa ai parte si de recompense.

Veromon este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Gasesti pe bursa domenii bune de vanzare, proiecte in care s-au investit ceva banuti si acum se vand mai pe degeaba. Am vazut unele cu vechime si link-uri bune, iti recomand un proiect abandonat mai ales din cauza ca nu mai sunt domenii cu nume usor de tinut minte. De monetizat? nici nu se pune in discutie, eu la 5-600 de vizitatori am castigat cel mai mult 45 euro intr-o luna si aveam ceva reclame pe atunci, in schimb, e de investit si multa-multa rabdare, iti recomand neaparat un filtru spam foarte bun, altfel o sa te alegi cu un site frecventat doar de boti care publica acelasi anunt de 10-15 ori pe zi. Altele, iti recomand sa nu cumperi o clona, am observat ca sunt foarte la moda clone olx, tocmai etc toate se aseamana cu originalele doar la design, in rest, in spate o sa te alegi cu o mare porcarie plina de bug-uri.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Intradevar e greu cu un proiect de anunturi, insa nu imposibil. Ca sa reusesti trebuie sa ataci o nisa mai speciala, unde utilizatorul ar fi chiar dispus pe viitor sa si plateasca o taxa pentru listare. Pentru asta trebuie sa formezi o mica comunitate in jurul siteului, un mic blog, o sectiune de intrebari si raspunsuri, etc.

Cel mai relevant proiect la care as face referire sa vezi la ce ma refer cand spun ca se poate, este: dirtbike.ro

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare script anunturi
    De George în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th September 2013, 20:57
  2. Recomandare platforma forum?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 15:31
  3. despre platforma site comert din pdv seo
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 29th July 2011, 17:37
  4. Script sau platforma pentru site de anunturi online in php
    De Andrei S în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st April 2011, 19:57
  5. Site de anunturi: http://Anunturi.Netul.ro
    De Netul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th June 2008, 21:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.