Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Recomandare platforma site de anunturi

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

Ovidiu, daca esti in nisa, ne poti spune daca mai are cineva sanse pe langa mercador, tocmai, autovit?

Ma refer la nisa "anunturi - oras".

P.S. nu sunt din Targoviste, deci nu am de gand sa iti fac concurenta
    Din pasiune, fotograf

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Sanse sunt, va zic din experienta, si eu inca nu am un site pe care sa am pusa o tema adecvata, insa trebuie sa fii bine nisat, cu site general pentru toata romania si toate nisele nu cred ca sunt sanse, poate cu un buget pe masura sa reusesti, insa pe micro-nise, eu stau "multumitor".
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Gabistul Vezi Post
    John, spune-mi-o te rog.
    Am lasat link in primul post. Daca nu-l vezi, copiaza in browser: inkthemes.com/wp-themes/classicraft-classified-wordpress-theme/

Gabistul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi. Din pacate, stiam de ea.. Si e gratis doar versiunea trial. Dar nu ar fi o problema, as cumpara ceva de genul daca ar fi utila..

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Sunt sute de site-uri de anunturi si 2 .. 3 care cheltuie pe publicitate de parca ar avea totii banii din lume ... asa ca trebuie sa repet ce au zis si colegii: site-uri generale de anunturi pentru toata Romania ... clar nu ai nici cea mai mica sansa mai ales ca observ ca nu pre stii cu ce se mananca ...

Mai mult ... lucru care nu l-a zis nimeni ... nu poti fi competitiv cu restul daca tu te bazezi pe solutii care sunt la indemana tuturor ( adica scripturi gratuite sau platite cu cativa zeci de euro ) ... Trebuie sa vii cu script custom, cu facilitati care nu au altii/inovatii/etc ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de ovidiu_negoescu Vezi Post
    Am un site de anunturi targoviste .
    Mi se pare curajoasa extinderea catre print, asta in situatia in care site-ul nu are prea multe anunturi publicate. N-a fost o idee prea hazardata?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Gabistul Vezi Post
    Pai tocmai asta e, ca nu stiu exact cat de greu este sa promovezi un astfel de site, sa-l administrezi, etc.
    Sa-l faci: extrem de greu
    Sa-l promovezi: extrem de greu
    Sa- monetizezi: extrem de greu.

1. sa-l faci: solutie opens-urce, cms, etc si incepi. Ulterior realizezi ca ai nevoie de la server dedicat la functionalitati custom = costuri+echipa
    2. sa-l promovezi: cu ce incepi? Indiferent cu ce incepi, nu termini niciodata promovarea = costuri+echipa
    3. sa-l monetizezi: cum? Okazii merge pe %, mercador si tocmai, model classified, plata pentru pozitii de top si promovare. Ca sa ajungi la monetizare trebuie sa treci de 1 si 2, 1-2 ani + costurile aferente.

Situatia de sus se aplica atat la nivel global (Romania) cat si local (oras).

Citat Postat în original de ovidiu_negoescu Vezi Post
    Parerea mea este ca un site de anunturi nu e o cauza pierduta. Mercador si Tocmai o sa pice in cap in momentul in care nu vom mai vedea reclamele.
    Mercador si Tocmai au gresit tara. Sunt proiecte bune, dar intr-o tara "slaba". Am scris acum cateva luni despre ce cred eu ca se intampla cu cele doua proiecte: http://www.attagency.ro/blog/anuntur...vs-tocmai.html

Eu cred ca o sa aiba acelasi exit ca si mobile.de cand o sa inteleaga cu adevarat ca au gresit "tara". Sunt sanse sa ma insel, normal, dar sa mai lasam 1-2 ani sa treaca si vedem atunci.

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Sanse sunt, va zic din experienta, si eu inca nu am un site pe care sa am pusa o tema adecvata, insa trebuie sa fii bine nisat, cu site general pentru toata romania si toate nisele nu cred ca sunt sanse, poate cu un buget pe masura sa reusesti, insa pe micro-nise, eu stau "multumitor".
    Sanse la ce? La monetizare? Cum?

Doar daca inovezi, dar nici atunci nu cred ca sunt sanse. Am incercat ceva similar prin 2010 cred, pe mooka.ro pana am realizat ca indiferent de monetizare, roman'ul nu plateste, ca nu intelege de ce El considera ca promovarea este gratuita, asa ca de ce sa plateasca promovare sau %.

Regula se aplica la majoritatea site-urilor de anunturi (classified). Primul lucru, inainte sa posteze anuntul este cum sa "eviti" plata.

Incearca un test, lasa site-ul free si scrie asa: In cazul in care v-am ajutat sa va vindeti produsul/serviciul, etc, asteptam un "multumesc" pe adresa de mail: multumesc@site.ro . Nu trimite nimeni

-------------------

De fiecare data cand copiezi o idee, proiect, etc, trebuie sa-i aduci "plus valoare", altfel nu isi are sensul investitia. Daca "vezi" ce lipseste si intelegi ce urmeaza, atunci de obicei cumperi un proiect "demonstrat" si il dezvolti. Altfel, in vremurile astea, sa copiezi o idee (proiect existent) este cam imposibil de monetizat. Poti sa aduci ceva de "afara" (care functioneaza) si atunci poti sa ai o sansa.
    Ultima modificare făcută de Tom; 13th February 2014 la 19:52.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Incearca un test, lasa site-ul free si scrie asa: In cazul in care v-am ajutat sa va vindeti produsul/serviciul, etc, asteptam un "multumesc" pe adresa de mail: multumesc@site.ro . Nu trimite nimeni
    Eu nu reusesc sa-i conving pe caut-bona [FB page ] sa-i conving sa dea like, desi posteaza!

O sa revin cu un exemplu mai pe larg despre "nisa" care nu pot sa zic ca merge, dar nici nu "sta", oricum pot confirmna ca e vorba de ani de munca pentru a reusi in asa ceva.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de paulpadurariu Vezi Post
    Ovidiu, daca esti in nisa, ne poti spune daca mai are cineva sanse pe langa mercador, tocmai, autovit?

Ma refer la nisa "anunturi - oras".

P.S. nu sunt din Targoviste, deci nu am de gand sa iti fac concurenta
    Depinde de tinta de venituri pe care o are si bugetul pe care de promovare
    Daca urmareste un venit de 20-100 euro luna are sanse, daca vrea 10.000 euro pe luna (venituri nu profit) trebuie sa aiba cel putin 2-500.000 euro disponibili acum pe care sa ii bage in proiect dar nu este sigur ca va reusi sa scoata atat is recuperarea investitiei are sanse foarte mici.

Cu site-urile de anunturi daca nu construiesti un brand puternic ai o problema cu google, se pare ca google nu prea iubeste site-urile mici de anunturi, deoarece au continut duplicat, nu ofera valoare, etc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Gabistul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc pt raspunsurile de pana acum. Unele foarte bine argumentate si explicate.

Totusi, si daca as face site-ul numai pt un tip de anunturi, dintr-o anumita categorie, de ex. anunturi de vanzari telefoane (e doar un exemplu, nu pe asta l-as face), tot nu as avea mai multe sanse?

Despre buget, v-am zis, momentan nu am decat foarte putin.. poate treptat, luna de luna, o sa mai pot baga cateva sute de RON in el, dar nu prea multi..

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare script anunturi
    De George în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th September 2013, 20:57
  2. Recomandare platforma forum?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 15:31
  3. despre platforma site comert din pdv seo
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 29th July 2011, 17:37
  4. Script sau platforma pentru site de anunturi online in php
    De Andrei S în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st April 2011, 19:57
  5. Site de anunturi: http://Anunturi.Netul.ro
    De Netul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th June 2008, 21:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.