Caut un script pentru anunturi / classified ads bun, sa fie script , nu wp. Am găsit câteva pe net dar nu prea sunt mulțumit. Caut ceva plătit, care să ofere suport, upgrade-uri .. etc. Mulțumesc mult.
Caut un script pentru anunturi / classified ads bun, sa fie script , nu wp. Am găsit câteva pe net dar nu prea sunt mulțumit. Caut ceva plătit, care să ofere suport, upgrade-uri .. etc. Mulțumesc mult.
Principalele scripturi sunt listate aici Classified Ads | Scripts & Programs | PHP | Scripts
Salut, ai uitat sa te prezinti in ultimii 2 ani
Pana isi fac colegii curaj sa iti raspunda, poti arde gazul pe aici : xzeroscripts.com
De preferat este sa dezvolti ceva inhouse, totusi.
Spor!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Mulțumesc pentru linkuri, o parte le vizitasem deja, ma interesează ceva cât mai simplu și în același timp util pentru vizitatori.
Inca sunt interesat de script , am o varianta care implica un script custom dar asta dureaza cam mult deoarece programatorul are alte proiecte. Am gasit almondsoft.com/classifieds/ , are cineva scriptul, e ok ? As opta pentru Ultimate Edition. Precizez ca nu este pentru piata din Romania si partea de anunturi reprezinta un addon paginii principale (va fi prezent pe un subdomeniu) la care voi adauga in curand si un convertor valutar.
Vezi ca joomla are cateva pluginuri foarte interesante legate de anunturi .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)