In principiu sunt de acord cu colegii care au propus WP in ideea de a te obisnui cu el.
In ideea de "memorabilitate" poti incerca si un forum cu un singur user. Noi experiente... Cauti "free forum" si setezi un singur autor.
Spor sa ai
In principiu sunt de acord cu colegii care au propus WP in ideea de a te obisnui cu el.
In ideea de "memorabilitate" poti incerca si un forum cu un singur user. Noi experiente... Cauti "free forum" si setezi un singur autor.
Spor sa ai
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumesc foarte mult pentru sfaturi. O sa tin cont de sfaturile primite si cat de curand "ma voi lauda cu primul blog". De asemenea daca mai aveti cate un sfat voi fi incantata sa-l primesc.
Ultima modificare făcută de ioanab; 20th January 2014 la 17:06.
Tot pentru Wordpress as opta si eu. Cred ca conteaza mult si tema aleasa. Dintre cele gratuite, exista teme care au si versiune pentru dispozitivele mobile. As alege o astfel de tema.
O sa ma rezum doar la wordpress.com si blogspot.com pentru ca wordpress.com nu este egal cu un site wordpress pe care il instalez singur pe un hosting si la care ai acces direct si unde poti instala pluginuri pentru a configura siteul cum doresti. Daca poti investi ceva bani, eu recomand sa-ti faci un site sau blog cu wordpress instalat si nu pe wordpress.com datorita limitarilor pe care le are aceasta platforma.
Blogurile de pe blogspot iti ofera mai multa libertate decat cele de pe wordpress si o interfata mai simpla pentru un utilizator incepator si totul este gratuit. La wordpress.com pentru orice upgrade trebuie sa platesti, indiferent daca vrei sa pui un domeniu sau sa ai design personalizat trebuie sa platesti o taxa anuala, de aceea blogurile wordpress.com de la un anumit nivel nu sunt atat de gratuite precum par. Totusi pentru un incepator care vrea blog gratuit, eu recomad sa-si faca pe wordpress.com, astfel poate invata cum sa utilizeze platforma wp iar mai tarziu daca vrea, sa treaca pe domeniu si hosting personal unde sa-si mute blogul, ceea ce poate face foarte usor exportand continutul de pe wordpress.com mutand pe celalalt site.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)