Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Cat ma costa prima pozitie in goole?

Afișare hibrid

ovidiu_negoescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2013
    Locaţie
    targoviste
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Cat ma costa prima pozitie in goole?

Salutare. Doresc sa ajung in primale pozitii google la cautarea cuvintelor : grafica flyere, grafica pliante, modele flyere, modele pliante.
    Ma intereseaza o oferta completa. Daca se poate si un pret pentru un site. Astept oferte .
    Ultima modificare făcută de ovidiu_negoescu; 16th January 2014 la 02:04. Motiv: titlu google trebuie in loc de goole

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ovidiu, nu cred ca poate cineva sa iti precizeze asta. Daca ar fi prima pozitie Google de cumparat, cred ca s-ar scoate la licitatie si s-ar pati o caruta de bani pentru ea. Ce fel de site doresti?
    Ofer servicii de content writing !

davio este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    23rd September 2013
    Posturi
    48
    Putere Rep
    23

Implicit

Cum spunea si @razva, nimeni nu iti poate garanta ocuparea primei pozitii in motoarele de cautare. Sigur ca, in schimbul unei sume nu foarte mici, o persoana specializata in SEO te poate ajuta ca site-ul tau sa apara in primele pagini din Google, dar asta va dura atat timp cat va exista o colaborare intre voi. Cred ca primul pas pentru tine in momentul de fata este crearea de continut nou si original pe care sa-l publici, urmata de relationarea cu cateva site-uri cu PR mare, eventual chiar din nisa ta.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Problema nu este ca nu se pot garanta pozitii ci ca ovidiu habar nu are ce isi doreste. Cuvintele pe care le-a propus el sunt fix pix si nu il ajuta cu nimic.

Grafica flayere spre ex. Cine cauta doar acest cuvant pe google? Cine este interesat sa-si faca o grafica la flayere va scrie: grafica flayere + oras(asta daca nu traieste pe marte) sau pret grafica flayere ( daca vrea sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie) sau servicii grafica flayere si tot asa.

Concluzia este simpla : Daca habar n-ai ce inseamna seo o sa ajungi sa platesti bani multi pe servicii de care nu ai nevoie.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Problema nu este ca nu se pot garanta pozitii ci ca ovidiu habar nu are ce isi doreste. Cuvintele pe care le-a propus el sunt fix pix si nu il ajuta cu nimic.

Grafica flayere spre ex. Cine cauta doar acest cuvant pe google? Cine este interesat sa-si faca o grafica la flayere va scrie: grafica flayere + oras(asta daca nu traieste pe marte) sau pret grafica flayere ( daca vrea sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie) sau servicii grafica flayere si tot asa.

Concluzia este simpla : Daca habar n-ai ce inseamna seo o sa ajungi sa platesti bani multi pe servicii de care nu ai nevoie.
    Nu vreau sa intru cu tine in contradictie dar sa stii ca nu este chiar asa..se cauta
    doar "Grafica flayere" nu-i intereseaza orasul, locatia..cel mai mult interseaza pretul! si ca exemplu este o firma care si tipareste, face si grafica si au niste preturi jos de tot..(anormal de jos) i-am contact si eu odata , cautam preturi mai bune,mi-au spus pretul la lucrare si am spus ok dar vreau sa vin la firma sa vad macheta sa dau BT (bunul de tipar) si mi-au spus ca ei nu lucreaza asa, lucreaza numai online! Pentru asta am renuntat la comanda..Dar probabil ca alti nu si vad ca le merge bine!mai tot timpul au reclama prin adwords!
    Acum orice firma din domeniul asigura transportul la beneficiar..! si exista si o bursa de profil..deci chiar locatia nu conteaza!
    nu spun ca nu este bine sa se optimizeze si dupa locatie insa cel mai important este pretul!locatia ar fi pe ultimul loc dupa mine!
    pentru ovidiu
    o suma fixa nu se poate spune, nici prima pozitie cum spun toti colegii de aici nu se poate garanta, sa inteleg ca nu ai site-ul inca?
    pai..iti trebuie mult timp..si reclama la adwords!
    Oricum putem discuta!
    Ultima modificare făcută de teodor98; 16th January 2014 la 17:56. Motiv: scris gresit!

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Bun. Studiu de caz atunci. Si as dori, cine ofera servicii de seo pe aici, sa ne explice daca doreste evident :

- cate cautari lunare are cuvantul "grafica flayere"
    - care este concurenta pe acest cuvant
    - cat ar costa aparitia in prima pagina pentru acest cuvant si in top 5

Eu la prima vedere, doar dupa nr de rezultate pe care il intoarce google dupa acest cuvant (About 63,900 results (0.32 seconds)) consider ca este o pierdere de timp. Cine crede diferit sa ma contrazica cu date.

Citat Postat în original de teodor98 Vezi Post
    Nu vreau sa intru cu tine in contradictie dar sa stii ca nu este chiar asa..se cauta
    doar "Grafica flayere" nu-i intereseaza orasul, locatia..cel mai mult interseaza pretul! si ca exemplu este o firma care si tipareste, face si grafica si au niste preturi jos de tot..(anormal de jos) i-am contact si eu odata , cautam preturi mai bune,mi-au spus pretul la lucrare si am spus ok dar vreau sa vin la firma sa vad macheta sa dau BT (bunul de tipar) si mi-au spus ca ei nu lucreaza asa, lucreaza numai online! Pentru asta am renuntat la comanda..Dar probabil ca alti nu si vad ca le merge bine!mai tot timpul au reclama prin adwords!
    Acum orice firma din domeniul asigura transportul la beneficiar..! si exista si o bursa de profil..deci chiar locatia nu conteaza!
    nu spun ca nu este bine sa se optimizeze si dupa locatie insa cel mai important este pretul!locatia ar fi pe ultimul loc dupa mine!
    pentru ovidiu
    o suma fixa nu se poate spune, nici prima pozitie cum spun toti colegii de aici nu se poate garanta, sa inteleg ca nu ai site-ul inca?
    pai..iti trebuie mult timp..si reclama la adwords!
    Oricum putem discuta!
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

stai un pic 2dor noi chiar am luat subiectul in serios si Ovidiu nu zice nimic..
    eu zic ca nu are rost sa continuam!
    probabil ca ti-a scapat nu Grafica flayere ci grafica flyere (Aproximativ 656.000 (de) rezultate (4,72 secunde) pe un browser unde nu obisnuiesc sa ma conectez la google analytics)
    Ultima modificare făcută de teodor98; 16th January 2014 la 21:53. Motiv: completari!

Mika79 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th August 2013
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    24

Implicit

Ovidiu, exista platforme romanesti de advertising online care se ocupa cu asa ceva. Nu-ti pot spune preturile practicate pt ca nu am fost interesata pana acum de asa ceva. Daca doresti iti pot recomanda o firma.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salutare!

Simplu!!! Organizezi un concurs aici pe seopedia cu premii in bani - loc 1 - 700 euro, loc 2 - 500 euro, loc 3 - 300 de euro si iti raman 500 de euro si pentru mentiuni. IN acest fel investesti cu cap cei 2 mii de care faceai vorbire.

Succes!
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 16th January 2014 la 18:08.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat m-ar costa seo aducerea unui site pe prima pagina?
    De RadioClick în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th August 2013, 09:34
  2. Pozitie SERP
    De ivok în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th September 2011, 09:28
  3. prima pagina prima pozitie in yahoo
    De Lupanu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th February 2009, 15:57
  4. Pozitie reclama adsense