Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Foloseste cineva aplicatia master poster ?

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit Foloseste cineva aplicatia master poster ?

Nu dau link (nici nu stiu daca am voie!), o gasiti pe net daca n-ati auzit de ea. As vrea s-o folosesc pentru cateva site-uri hostate pe un server vps, le-am pus ip dedicat, le las sa-si faca treaba si nu ma intereseaza de ele. Intrebarea e simpla si as aprecia raspunsuri pertinente de la voi, cei care poate aveti experienta: in caz ca acele site-uri vor fi penalizate, exista riscul ca restul gazduite pe server, dar pe alte ip-uri, sa intre si ele pe lista neagra doar pentru ca impart acelasi vps ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Mda, e clar..

Cu aceasta ocazie m-am lecuit de deschis subiecte. Rog moderatorii sa inchida acest topic.

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu ai primit raspuns din 2 simple motive... 1 nu se incurajeaza spamul si 2 intrebarea a 2-a este parca venita de la un incepator care e pe jumate incepator si jumate avansat. Iti raspun eu simplu cu o alta intrebare, atunci cand folosesti un cont shared pe un server chiar o sa-ti penalizeze tie google site-ul ca a facut firma de host un site prost?
    Iar ca sa primesti raspunsuri pe viitor deschide un topic in care sa ceri sau sa oferi ceva, dar orice altceva in afara de sfaturi legate de spam sau cine stie... Intreaba cum configurezi vps-ul si primesti raspunsuri, intreaba cum sa faci un articol bun si vei primi link-uri catre alte discutii etc.

P.S. sa nu zici ca iar am fost rau!
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

esti rau.. dar bun ! si total offtopic

Nu e vb de spam, chestia aia trimite anunturi pe site-uri de anunturi, o bagi intr-un cron si face treaba in locul tau. Spam-ul, din cunostintele mele (limitate ce-i drept) este..altceva.
    offtopic: Incep sa cred ca singurul avantaj major sa fii membru pe forum este semnatura. Major am spus !

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@twigg, intri cu bocancii plini de noroi intr-o comunitate care ti-a oferit cinstea de a-i fi membru .... Daca tot esti asa de nemultumit ... nu ne mai face onoarea de a te avea printre noi. Te asigur ca nu iti va simti nimeni lipsa.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    offtopic: Incep sa cred ca singurul avantaj major sa fii membru pe forum este semnatura. Major am spus !
    De ce nu-ti cauti alternative? E net-ul plin de sfaturi si consultanta gratuita.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

bad.png va multumesc !

Roby, in 2 luni de semiactivitate, pe cuvant daca am reusit sa vad macar un avantaj, am deschis 4 subiecte diferite, niciun raspuns de luat in calcul. Deja s-au pus in discutie marea majoritate a problemelor seo pe acest forum, nu stiu cu ce as mai putea contribui atata timp cat nimeni n-are niciun interes sa-si spuna "secretele" profesionale. Discutam, uneori ne mai amuzam, alteori ne certam dar subiectele mele erau, culmea, la obiect. Ca am un stil mai ironic nu inseamna ca sunt un idiot sau ca-mi bat joc de acest forum.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

bad.png va multumesc !
    Cu mare placere. Te asigur ca atunci cand voi considera ca aduci un aport benefic comunitatii te voi "taxa" si cu un pozitiv.

Roby, in 2 luni de semiactivitate, pe cuvant daca am reusit sa vad macar un avantaj, am deschis 4 subiecte diferite, niciun raspuns de luat in calcul. Ca am un stil mai ironic nu inseamna ca sunt un idiot sau ca-mi bat joc de acest forum.
    Poate intrebarile nu au fost corect formulate? Poate intrebarile tale isi regaseau raspunsul in alte topicuri? Poate cineva, vazand atitudinea ta ironica iti ocoleste posturile?

Aaaa .... si nu te-a facut nimeni idiot. Marea majoritate avem cei 7 ani de acasa.

Revenind la afirmatia ta, legata de marele avantaj de a putea pune o semnatura, tinand cont de noile tendinte, s-ar putea ca linkul din semnatura mai mult sa iti dauneze decat sa te ajute. Chit ca vine de pe un domeniu autoritar.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Tu pari un tip istet insa incearca sa fii in locul meu, vei simti "presiunea" si teama ca, "poate" cineva care are vechime pe forum dar jumatate din anii tai, si pentru ca se bucura de unele privilegii pe acest forum, te face sa te simti ca un idiot. Imi calculez vorbele si, ca o concluzie, pentru ca am devenit insuportabil doar pentru ating unele subiecte mai tabu, decat in situatia de mai sus - mai bine lipsa. Asa cum stiti, forum-ul se poate citi la liber. Nu vad rostul amenintarilor.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

In urma cu multi ani si eu am fost un nou venit in comunitate, si la randu-mi am fost tras de maneca pentru tampeniile debitate (in mare parte datorate lipsei de experienta).
    Nu stiu sincer de ce ai impresia ca unii sunt mai privilegiati decat altii. Ca poate unii membrii sunt mai respectati decat altii, da, cu asta sunt deacord, dar respectul comunitatii se castiga, uneori in ani de zile.

am devenit insuportabil doar pentru ating unele subiecte mai tabu
    Nu, daca ai devenit insuportabil pentru unii, acest lucru se datoreaza atitudinii tale (pe alocuri) de superioritate

Nu vad rostul amenintarilor.
    Te simti amenintat? Nu e cazul, nu avem teroristi printre noi

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Foloseste cineva Data Highlighter?
    De Roli în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th March 2013, 06:01
  2. Foloseste cineva Classipress?
    De ntbv în forumul WordPress
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 17th February 2012, 19:08
  3. Monetizare infolinks - foloseste cineva ?
    De Nichita în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th September 2010, 13:44
  4. Foloseste cineva clickatell ?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2010, 11:59
  5. Pligg CMS - foloseste cineva ?
    De Nichita în forumul Continut web
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 27th February 2010, 15:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •