Daca te plateste bine, de ce nu !?!
Pentru ca de obicei cand cedeaza nervos, isi cer banii inapoi, si iese cu scandal.
LE: Eu niciodata nu iau banii unui client daca nu ii pot rezolva cu certitudine problema. Mi se pare iresponsabil si total lipsit de profesionalism, sa actionezi doar dupa "te plateste bine". Pe termen lung nu castigi asa.
Deci se poate.
Chiar daca iti ia 2-3 zile, faci mai intai o preauditare ca sa evaluezi cat mai exact volumul de munca + un plan general de actiuni. Cu buget se poate rezolva orice: oameni de content sunt, linkuri de cumparat sunt, aplicatii de raportare erori sunt.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Din acest motiv a si plecat de la vechiul webdesiger, acum vrea rezultate rapide, asta dupa ce timp de 3 ani a tot asteptat. Si da, siteurile au fost/sunt penalizate de ggl, au fost folosite intr-o aplicatie de anunturi care posta cam la 5 minute dar nu cunosc detalii.
1nesco: ai fi dispus sa faci o preauditare ?
Sugestia mea e urmatoarea.
Propunei sa faci de la zero pe alte domenii toate site urile cu nou content sau modificat semnificativ cel vechi.
Altfel vei munci foarte mult pt cele vechi si posibil sa plece si de la tine si tu sa nu fii platit la final pt tot timpul consumat.
Daca acest client a platit 3 ani la alt webdesigner o suma X si a obtinut rezultate negative.
La tine probabil se asteapta sa plateasca suma Y<X dar tu sa obtii rezultatele mult mai rapid, adica sa ridici penalizarile si sa ridici site urile in paginile google.E munca de sisif...(vorba lui TOM...NU)
40 de domenii/site-uri? Chiar daca ai accepta, aici ai nevoie de o intreaga echipa.![]()
Am discutat cu omul si l-am convins sa-si ia domenii noi; aveti vreo idee ce-as putea face cu cele 40 trase pe bara ?
Domeniile vechi le poti folosi ca si comparatie cu cele noi, pt a evalua munca ta. Adica sa vada clientul cu ochii lui cum cresc domeniile noi fata de cele vechi si cit de greu isi vor reveni domeniile vechi la primele 10 pagini peste 2-3 ani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)