salut.
am intrat pe blogul site-ului si am gasit acest mesaj "Hacked by ALP3R" iar continut zero...
ce pot face?
salut.
am intrat pe blogul site-ului si am gasit acest mesaj "Hacked by ALP3R" iar continut zero...
ce pot face?
sterge baza de date, daca e wp, pune la loc curat si scrie un ticket la hosting! Am patit si eu cu niste arabi!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Daca e Wordpress si nu e ultima versiune + ai acces la control panel, dai un update la platforma si ar trebui sa fii ok.
altceva mai sigur de atat nu exista? in plus daca fac update la platforma s-ar putea sa stric ceva pe acolo in baza de date ma gandesc.
Nici macar nu s-a uitat la blogul tau. Cred ca acel fisier (index.html) a fost inserat automat.
11 Quick Tips: Securing Your WordPress Site | Wptuts+
Te sfatuiesc sa iti verifici si PC-ul.
Pe viitor:
-update la platforma
-update la pluginuri
-tema curata/premium
-atentie la ce edituri de cod faci si la ce pluginuri instalezi
-pune o parola sigura
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
nu mi-e greu sa fac update dar nu se intampla nimic cu articolele sau baza de date? adica nu exista riscul sa apara erori?
plugin-uri nu folosesc. sunt instalate doar cele default
tema este cea standard
am vazut pe youtube un tutorial unde arata ca si parola de genul paR0la@ este usor de spart
poate ar trebui wordpress ca default sa faca la fel ca gmail: 2 step verification cu mobilul![]()
Omule aici nu e forumul Wordpress. Propunerile le poti transmite lor.
Inainte de a face modificari iti faci backup ca sa stai mai linistit. Erori pot sa apara oricund.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)