Am auzit ca spre exemplu daca ai 1000 g+1 te ajuta destul de mult pe parte de S.E.R.P este adevarat?
Ma gandesc ca acel g+1 foloseste si el la indexare.
Am auzit ca spre exemplu daca ai 1000 g+1 te ajuta destul de mult pe parte de S.E.R.P este adevarat?
Ma gandesc ca acel g+1 foloseste si el la indexare.
Matt Cutts spune ca nu ar conta in SERP.
Da dar daca nu are la ce foloseste?E o recomandare catre google sau cum?
Google Plus eu din ce am mai vazut pe aici cred ca ajuta google sa vada care site-uri sunt mai mult vizate de catre utilizatorii sai si daca se merita sa analizeze acele site-uri (parerea mea) acum vreau sa stiu daca e si corecta.
din experiente personale - singurul lucru cu efect imediat este indexarea mai rapida a postarilor noi. Daca dai share pe google+ la un articol va fi indexat mai repede decat pe cont propriu.
Ai aici un raspuns la intrebarea ta, sper sa te ajute: Direct Measurement of Google Plus Impact on Search Rankings
Pentru prezentarea de saptamana trecuta am luat legatura si am vorbit cu cateva persoane influente din industrie, printre care si Rand Fishkin. Rand a amintit de impactul pe care-l are un +1/share pe Google+ asupra rezultatelor din SERP (personalizate).
Quote-ul lui:
“Not only will something you share on G+ show up in the SERPs of everyone who has you in circles, but if any of your followers +1/share it, it will then show up to all of their followers, too. G+ results area appearing in a shockingly large number of search results, making it a very interesting end-around to rank in Google.µ
Mai multe detalii: 8 lucruri importante in SEO (+ sfaturi de la 4 experti) - Vertify
Cat despre efectul asupra indexarii, articolul sugerat de Baxi este foarte bun in care reiese faptul ca Google probabil foloseste reteaua sa sociala pentru a descoperi pagini noi si pentru a le indexa. Nu s-a observat insa vreun efect asupra ranking-ului (in afara rezultatelor personalizate).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)