Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Cum sa incep ?

hiver este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Cum sa incep ?

Salut, am un site de fotografie si as vrea sa ma indexez in Google pe urmatoarele dintre cuvintele de mai jos:
    Pe acest site nu a fost facut nici macar putin SEO, este terminat de putin timp.
    www.edideaconescu.ro

Site Meta Description:
    Fotograf profesionist de nunta, fotografii realizate in stil artistic. Fotograf cu experienta in fotografia de eveniment, deoarece pun pasiune si emotie in tot ce fac.

Site Meta Keywords:
    Fotograf nunta, fotograf botez,fotograf profesionist, fotografie eveniment, foto-video nunta

Tin sa precizez ca am facut deja o descriere si mi-am selectat cateva dupa o analiza facuta.
    Intrebarea de fond este : Cum sa incep ? Directoare, articole in bloguri, comentarii in bloguri/site-uri.
    Daca construiesc un blog afiliat site-ului si trimit linkuri din articole spre el ma ajuta cu ceva?
    Multumesc anticipat.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Daca vrei ca site-ul sa reziste in timp, ar fi bine sa:

- incepi intai cu cateva link-uri puternice, pe care sa le aduci la un interval de timp de minim cateva zile unul dupa celalalt.
    - eviti sursele cele mai usoare de link building, deoarece ai sanse ca la urmatorul update sa fii penalizat
    - eviti link-urile sitewide
    - incerci sa aduci link-uri de pe site-urile de profil sau de pe nise cat mai apropiate de a ta
    - merge si treaba cu blogul afiliat, e chiar indicat

PS: cam spammy meta descrierea ta. Meta keywords nu te mai ajuta cu nimic.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de hiver Vezi Post
    Daca construiesc un blog afiliat site-ului si trimit linkuri din articole spre el ma ajuta cu ceva?
    Multumesc anticipat.
    Ce intelegi prin blog afiliat? Articole, continut text de pe care trimiti linkuri? Unde va fi blogul? Pe domeniul unde este si siteul? Va avea efect dar mai mic. De pe un domeniu extern? Daca ai prea multe linkuri de pe un site este posibil sa-ti considere spam. Depinde foarte mult cum faci. Toata lumea spune ca linkurile cu ancora (pe cuvinte cheie) sunt penalizate, poti ajuta eventual sa aduni de pe paginile din blog link juice si sa trimiti catre diverse categorii de poze etc. Cert este ca pentru SEO ai nevoie de text. Poti incerca sa faci mai vizibile pozele cu titluri bine alese (cuvinte sau expresii) dar tot trebuie sa-ti aduci linkuri puternice catre site cum spune si AntonioTony.

Edit:
    Poate ar trebui sa te gandesti sa te promovezi si pe Facebook, costa putin si ai sanse mari sa te dezvolti in timp. Fotografiile bune pot fi promovate usor pe retelele sociale asa ca asta ar fi primul pas.
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 30th October 2013 la 19:48.

Silviu Popovici este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2013
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca ar trebui sa activezi foarte mult pe canalele sociale (Facebook, Twitter, Google +, Pinterest) si de asemenea, sa iti trimiti creatiile pe Flickr, Deviantart, etc. Scrie pe gogu "Image bookmarking sites" si gasesti mai multe.

Optimizeaza imaginile complet, inclusiv si numele fisiereului respectiv.

Meta Keywords-urile poti sa le scoti, nu mai sunt folositoare de multa vreme.

Ca title ti-as recomanda ceva de genu "Edi Deaconescu - Fotograf profesionist pentru nunti/a" sau invers "Edi Deaconescu - Fotograf profesionist pentru nunti/a" Este mult mai natural.

La description as pune ceva mai motivant inca de la inceputul frazei.

Oriunde gasesti bloguri sau forumuri din .ro dedicate acestei nise, activeaza pe ele. Cumpara si un articol, ar trebui gasesti cu vreo 30/50 euro. Pune un link catre site-ul tau dar si al unui competitor. Pare o nebunie sa pui un link catre un competitor dar o sa vezi rezultatele mai tarziu.

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Daca vrei ca site-ul sa reziste in timp, ar fi bine sa:
    - incepi intai cu cateva link-uri puternice, pe care sa le aduci la un interval de timp de minim cateva zile unul dupa celalalt.
    Pe astea trebuie sa le cumperi mai mult ca sigur (daca nu cumva esti prieten cu vecinu' ca are el un site cu autoritate si iti da si tie link daca ii dai niste gogonele)
    Intrebarea este sa fie link naked sau cu ancora?

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    - eviti sursele cele mai usoare de link building, deoarece ai sanse ca la urmatorul update sa fii penalizat
    Aici sunt de acord cu tine dar se pare ca Google una zice, alta face.
    Am un competitor pe prima pagina, 1 loc si profilul de linkuri este in mare parte din directoare. Pai nu era vorba ca ce link poate fi obtinut usor nu mai are valoare pentru google? Pana si emag a cazut pe locul doi

Iar ca sa raspund la subiect eu m-as uita un pic in gradina vecinului, doar asa ca sa imi fac o idee de inceput si da sustin userul de mai sus, tine cont de social (eu tin dar n-are nici un efect - poate pe viitor va avea)

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    28

Implicit

vizavi de acele surse "usoare" de link building, observ ca site-ul de pe nisa unui anumit sport, care ramane sus pe foarte multe cuvinte cheie, primeste peste 90% din linkuri din directoare si site-uri de anunturi (ex: link de pe site cu PR 4 - bonesimenajere, care n-are nicio tangenta cu nisa respectiva). asa ca pana la urma nu stiu ce sa mai cred despre blamatele - in ultimul timp - directoare free.
    Ultima modificare făcută de haiduc; 4th November 2013 la 19:09. Motiv: am mancat vreo cateva cuvinte

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haiduc Vezi Post
    pana la urma nu stiu ce sa mai cred despre blamatele - in ultimul timp - directoare free.
    de acord, nici eu nu mai stiu ce sa cred avand in vedere ca unele domenii stau bine de tot cu linkuri multe din directoare.

tori7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    94
    Putere Rep
    24

Implicit

Daca esti din provincie va fi mai usor sa te promovezi pe plan local. Eu am ajutat niste prieteni in felul urmator:
    - O campanie in Google Adwords pe keyword de ex: Fotograf Galati - iti poate aduce clienti imediat, in provincie concurenta pe unele cuvinte cheie nu e foarte acerba, targeteaza doar orasul/zona ta.
    - Facebook ads targetate pe zona ta - aduce rezultate bune.
    - incearca sa obtii linkuri de la alte site-uri ale fotografilor din alte orase.

P.S: pune Title tag deasupra Meta description si Meta keywords.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de haiduc Vezi Post
    vizavi de acele surse "usoare" de link building, observ ca site-ul de pe nisa unui anumit sport, care ramane sus pe foarte multe cuvinte cheie, primeste peste 90% din linkuri din directoare si site-uri de anunturi (ex: link de pe site cu PR 4 - bonesimenajere, care n-are nicio tangenta cu nisa respectiva). asa ca pana la urma nu stiu ce sa mai cred despre blamatele - in ultimul timp - directoare free.
    link?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PHP/MySQL afisare inregistrari care incep cu litera X
    De Iulian în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th July 2010, 08:04
  2. Cuvinte ce incep cu 'G' si semnifica o multime
    De ConstantinLG în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 9th March 2010, 11:43
  3. SEO pentru clienti, cum incep?
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th October 2009, 19:50
  4. Spam de începător
    De eugen în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th February 2009, 22:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.