Asta ai intrebat? e un keyword pe care moldovenii il cauta de 50 de ori pe zi!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Da. Sa inteleg ca "odnoklassniki" este echivalentul a "одноклассники" in rusa care inseamna "classmates" in engleza si "colegi" in romana?![]()
Servicii de Promovare Online si Marketing.
A... si mai e si yandex-ul pentru RU unde in scurt timp acolo o sa fie mai accesat ca google!
Nu am inteles? Adica acum crezi ca moldovenii folosesc mai mult google decat yandex-ul? Uiti ca 40% din moldoveni sunt de etnie rusa (multi moldoveni - aprpape 1 milion - sunt deja ori "la Italia ori la Rusia"), iar 30 % din restul sunt mai acomodati cu limba rusa si cautarile pe yandex decat pe google. Eu am cateva site-uri nisate pe MD, 80% din cautarile din MD sunt pe Yandex+Yahoo+Bing. Ultimile doua nesemnificative.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Corect, am vazut si aici.
Am vrut sa fac un priect pe MD dar am inteles ca se plateste foarte prost reclama, de adsense nu mai zic... pe RU in schimb nu stiu cum sta treaba.
Da, cum stiam, CPC-up pe MD e mai mic ca pe RO si nu se merita, dar RU in schimb se schimba situatia... Pacat ca nu stim limba![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)