Uite un demo al plugin-ului: tablepress.org/demo . Nu face filtrul din sidebar, ci sortarea posturilor dupa anumite criterii (cum este si pe acel site). Pentru filtrul din sidebar iti trebuie taxonomy...
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
Uite un demo al plugin-ului: tablepress.org/demo . Nu face filtrul din sidebar, ci sortarea posturilor dupa anumite criterii (cum este si pe acel site). Pentru filtrul din sidebar iti trebuie taxonomy...
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
no...pai atunci o sa ma pun sa studiez sa vad cum pot face cu taxonomy
subiectul ramane deschis...daca imi da cineva un sfat mai de "shortcut"...ca vad ca-mi prin urechile...
O scurtatura ar fi asta: codecanyon.net/item/taxonomies-filter-widget/4282257. Din nefericire nu este gratuita... Alta varianta ar fi modificarea functiiei aratate de mine mai sus. Nu este greu de modificat (o modific imediat), dar nu stiu sa fac partea jquery...
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
...apreciez ca vrei sa ma ajuti...
Cu placere. Daca proiectul tau produce bani, te sfatuiesc sa iei in calcul acel plugin. Face ce vrei tu, exceptand afisarea fara refresh. Dar nu cred ca asta este o problema... In fine, tu stii cel mai bine ce si cum.
PS: nu este pluginul meu si nu am nici un beneficiu din urma lui.
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
stiu. si eu ma gandeam sa-l cumpar. acuma sunt cam obosit sa iau o decizie dar probabil ca acolo voi ajunge, mai ales ca nu e scump. mai incerc acuma seara si...
multumesc de ajutor. raman dator![]()
Inainte sa il cumperi, incearca sa cauti poate gasesti o altenativa gratuita. Probabil iti vor trebui cunostinte html si ceva php pentru implementare...
Poti cauta dupa: wordpress taxonomy radio filter
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)