Stie cineva daca exista un plugin care sa faca treaba asta?Untitled.jpg
Deci homepage-ul sa-mi afiseze acele block-uri cu thumbnails si titlul postului.
Stie cineva daca exista un plugin care sa faca treaba asta?Untitled.jpg
Deci homepage-ul sa-mi afiseze acele block-uri cu thumbnails si titlul postului.
Si eu as fi interesat de acest plugin si de unul care sa redimensioneze imaginile thumbnail, sa fie toate la aceeasi dimensiune( sau cod php, orice).
Eu cred că nu aveți nevoie de un plugin ci de un template. Așteaptă încă 2-3 zile și o să public aici un template pentru wordpress care are un layout asemănător.
@popa flavian poți să setezi mărimea thumb-ului din settings > Media. De asemenea, poți să folosești în template-ul tău un mic scriptuleț numit timthumb.php
Am un blog personal nou.
Cred ca te orientezi spre o tema care face asta, iar daca folosesti timthumb.php ai grija sa fie ultima versiune de pe google code pentru ca in ultima perioada multe bloguri de wp au fost infectate (link injection) prin intermediul unei vulnerabilitati a scriptului de redimensionare tim thumb.
Mersi Cristi. Ceva in genul ala caut, ma uit sa vad daca o pot modifica.
@somnulescu tema aia, daca o cumpara si nu o ia de pe warez, are toate problemele rezolvate, si timthumb nu mai e folosit.
Era pe themeforest o tema asemanatoare. eGallery - trebuie sa o cumperi, desi o gasesti si warez.
thezuma.com - ceva in genul la asta
@ ciuxy89 - daca doresti tema de pe thezuma o gasesti aici si este gratis.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)