Pai prima data ati apare din setarile temei, sterge de acolo, a doua aparite e din setarile lui All in one seo. Pentru configurarea lui uite unul din multele resultate oferite de google: All in one SEO Pack Configuration | AIOSEO
Rau faci daca inlocuiesti H2 cu H1, citeste ghidurile de otimizare de aici de pe forum si fa ce ti se indica acolo.
Totusi nu inteleg anumite lucruri:
1. venim pe forum pentru a cere ajutor - dar nu ne obosim sa citim nici un ghid prezent pe forum
2. avem un site prost configurat, chiar si fara forum sunt multe informatii pe net despre cum sa configurezi un site pe wordpress dar nu o facem, de ce nu stiu dar venim pe forum si primul post este in a cere ajutor
3. nu stim nimic legat de optimizare, voita de a invata este 0 , ce ce zic 0 pentru ca dat am avea vointa am fi citi chidurile de pe forum si de pe internet si am fi aplicat ceea ce am invatat
4.avem un site care preia continut automat, gradul nostru de implicare este 0, munca depusa la site tinde spre 0 dar il vrem in prima pozitie de pe google
5. nu oferim nimic nou , folositor. dar vrem castiguri imense.
6.

Răspunde cu citat
, multumesc mult pentru sfaturi .