Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Seo si promovare "site " numai cu continut video ....

pikayo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2013
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Unhappy Seo si promovare "site " numai cu continut video ....

Buna ziua ,

Detin de vreun an de zile un site care se bazeaza numai pe continut video , de vreo cateva lunii tot caut ce si cum sa fac sa'l optimizez conform cerintelor Google sa ajung in primele pagini ... Pentru acest site folosesc Wordpress .

Acesta este site-ul TVGOOL.ro - Rezumate video : Champions league , Europa League , Liga 1 Romania ( nu este reclama !!! )

Multumesc mult , astept sfaturile voastre !

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Ce te-ai gandit tu? Ia sa-mi fac eu cont pe seopedia si sa-mi optimizez moca site-ul? Daca vrei sa reusesti in aceasta comunitate, te prezinti, ne spui cine esti, aduci un plus comunitatii prin cunostintele pe care le ai si apoi ceri ceva inapoi. Niciodata invers.

Iar ca sa iti raspund la intrebare. Ce ai facut tu din punct de vedere al optimizarii pana acum la site? Ce asteptari ai? Care iti este concurenta?

Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca cu un template de 20 euro si un plugin care iti ia videoclipuri de pe dailymotion vrei sa faci bani pe net, nu ti-ai gasit locul unde sa ceri sfaturi.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2013
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci : Ma numesc Alex si nu am intrat in aceasta comunitate sa-mi optimizez site-ul "moca" , doar sa aud niste parari pro si contra asupra lucrurilor pe care le-am facut , respectiv optimizarea site-ului pana acum ... Concurenta in RO nu prea am pe aceasta nisa ... dat fiind faptul ca este singurul site de genul acesta din ro .

Continutul video nu este luat automat dupa dailymotion ... ci este urcat manual .

In rest folosesc folosesc urmatoare plugin-uri pentru seo : All in One SEO , Google XML Sitemaps ( care este indexat in webmasters tools ) ...

Mersi mult pentru raspuns !

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Ai citit regulamentul acestui forum? In cazul in care nu ai facut-o : "Spune-ne cine esti, cu ce te ocupi...Primul tau post aici isi are locul Prezentare forumisti"
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2013
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Ai citit regulamentul acestui forum? In cazul in care nu ai facut-o : "Spune-ne cine esti, cu ce te ocupi...Primul tau post aici isi are locul Prezentare forumisti"
    Scuze , nu stiu de ce am avut impresia ca am facut prezentarea acolo ...

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de pikayo Vezi Post

Continutul video nu este luat automat dupa dailymotion ... ci este urcat manual .

!
    Adica tot facut de alti si nu de tine. Pai de ce ar trebui sitel tau sa fie in pozitii fruntase ce aduce nou, ce ai oferi utlizatorului inafara de un video facut de alti?

Incearca sa raspunzi la intrebarea asta.

Vezi in forum sunt niste ghiduri de optimizare, incearca sa urmezi acele informatii.
    Fa un sitemap pentru video si dai submit.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2013
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Adica tot facut de alti si nu de tine. Pai de ce ar trebui sitel tau sa fie in pozitii fruntase ce aduce nou, ce ai oferi utlizatorului inafara de un video facut de alti?

Incearca sa raspunzi la intrebarea asta.

Vezi in forum sunt niste ghiduri de optimizare, incearca sa urmezi acele informatii.
    Fa un sitemap pentru video si dai submit.
    Continutul video in mare parte ... din campionatul romanesc este realizat de mine ... daca pot spune asa ceva
    Am facut si un sitemap pentru video ... dar nu prea este ok .

Mersi de raspuns !

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Se incarca greu
    All in One SEO Pack prost configurat, prea multe key (nu conteaza dar tot prea multe)
    Continut in pagina este 0
    Optimizarea in pagina este gresita am gasit vreo 10 de H2 si vreo 2 de H1
    Am luat o pagina la intamplare si uite ce am gasit:
    <meta name="keywords" content="Europa League, Botev Plovdiv, Botev Plovdiv 2-0 Zrinjski, Europa League Qualification, Zrinjski, Video" />
    <!-- All in One SEO Pack 2.0.2 by Michael Torbert of Semper Fi Web Design[498,559] -->
    <meta name="description" content="Botev Plovdiv 2-0 Zrinjski (Qualification)" />

<meta name="keywords" content="botev plovdiv , zrinjski , europa league qualification , botev plovdiv 2-0 zrinjski ,botev plovdiv,botev plovdiv 2-0 zrinjski,europa league qualification,zrinjski,europa league" />
    De ce apare de 2 ori?
    Seteaza noindex la taguri, etc

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2013
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Se incarca greu
    All in One SEO Pack prost configurat, prea multe key (nu conteaza dar tot prea multe)
    Continut in pagina este 0
    Optimizarea in pagina este gresita am gasit vreo 10 de H2 si vreo 2 de H1
    Am luat o pagina la intamplare si uite ce am gasit:

De ce apare de 2 ori?
    Seteaza noindex la taguri, etc
    Habar am de ce apare de 2x ...
    Am sa inlocuiesc acele H2 majoritatea cu H1 , in legatura cu all in one seo nu prea am gasit un tutorial ok ... care sa-mi explice cum sa'l configurez

Mersi pentru raspuns !

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de pikayo Vezi Post
    Buna ziua ,

Detin de vreun an de zile un site care se bazeaza numai pe continut video , de vreo cateva lunii tot caut ce si cum sa fac sa'l optimizez conform cerintelor Google sa ajung in primele pagini ... Pentru acest site folosesc Wordpress .

Acesta este site-ul TVGOOL.ro - Rezumate video : Champions league , Europa League , Liga 1 Romania ( nu este reclama !!! )

Multumesc mult , astept sfaturile voastre !
    Buna, ce as face eu la site, daca as fi in locul tau:

1. Cel mai important, din punctul meu de vedere, este sa mai adaugi continut text pe pagina principala a site-ului, macar 200-250 de cuvinte, care sa apara doar pe index. Daca poti sa adaugi mai mult, cu atat mai bine (cred ca ai avea loc suficient in sidebar, fara sa strici aspectul general). Nu stiu pentru ce cuvinte-cheie vrei sa optimizezi index-ul, dar in principiu ar fi bine sa le folosesti de cateva ori, insa fara sa abuzezi. S-ar putea sa observi ca reusesti sa urci cateva pozitii bune, facand doar modificarea asta.

2. Ce nu-mi place deloc este ca practic ai mai mult continut text in engleza decat in romana, cu toate ca site-ul tau este adresat romanilor. Si asa ai foarte putin text in site, ca sa nu spun ca deloc, iar cuvintele in engleza nu te ajuta deloc ca sa rankezi pe .ro, din contra. Deci ar fi bine sa traduci tema si sa eviti folosirea cuvintelor in engleza (am vazut ca ai categorii/pagini de genul "Latest Football Highlights", Match of DAY, Live Score, News, Privacy Policy...). Uita-te un pic cam cum vede Google o pagina normala din site-ul tau - banuiesc ca toate paginile arata cam asa.

Eu as sterge toate paginile din site de genul acesta, cu continut 0 (daca nu imi vin vizitatori de pe ele) - pentru ca trag tot site-ul in jos, si pe viitor as avea grija sa adaug si ceva continut text in fiecare pagina nou creata (cat de putin, macar 1 rand - 2, desi ar trebui sa fie in jur de 200 de cuvinte).

3. Descrierea site-ului ("Noi va oferim rezumatele video din toate campionatele lumii"!), prea scurta, vad ca te zgarcesti mereu la cuvinte Ideal ar fi cam pana pe la 160 caractere, nu cuvinte.

4. In schimb vad ca tocmai la meta keywords, care nu conteaza pentru rankare, nu te-ai zgarcit deloc, aici ai prea multe cuvinte-cheie (58) Vrei sa rankezi pe cuvintele astea? (golos, goals, golo, goal, tor, goles, gols, gol, futebol, football, soccer, fussball, futbol, video, videos, latest, ultimos, recentes, new, novos, liga, campeonato, jogadores, player, champions league, premier, league, champions, uefa, fifa, bwin, liga, serie a, serie, bundesliga, eredivisie, championat, portugal, england, france, spain, italia, italy, english, italian, portuguese, spanish, french, highlights, resumo, resumens, resumos, rezumat, youtube, best goals, melhor golo, best goal, melhores golos). Pune doar cateva cuvinte-cheie importante, care sunt prezente si pe index, cele mai importante cuvinte cu care vrei sa rankezi.

Cam asta as face eu la site, pentru inceput, daca as fi in locul tau. Succes!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Continut duplicat - developer "istet"
    De danielicb în forumul Google
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 14th October 2012, 21:44
  2. Promovare site legal pe un cuvant cheie "ilegal"
    De Guess Who în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th September 2012, 17:29
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  4. cele mai "tari" metode de promovare
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th August 2008, 09:09
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •