28th July 2013, 21:45
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
pikayo
Buna ziua ,
Detin de vreun an de zile un site care se bazeaza numai pe continut video , de vreo cateva lunii tot caut ce si cum sa fac sa'l optimizez conform cerintelor Google sa ajung in primele pagini ... Pentru acest site folosesc Wordpress .
Acesta este site-ul
TVGOOL.ro - Rezumate video : Champions league , Europa League , Liga 1 Romania ( nu este reclama !!! )
Multumesc mult , astept sfaturile voastre !
Buna, ce as face eu la site, daca as fi in locul tau:
1. Cel mai important, din punctul meu de vedere, este sa mai adaugi continut text pe pagina principala a site-ului, macar 200-250 de cuvinte, care sa apara doar pe index. Daca poti sa adaugi mai mult, cu atat mai bine (cred ca ai avea loc suficient in sidebar, fara sa strici aspectul general). Nu stiu pentru ce cuvinte-cheie vrei sa optimizezi index-ul, dar in principiu ar fi bine sa le folosesti de cateva ori, insa fara sa abuzezi. S-ar putea sa observi ca reusesti sa urci cateva pozitii bune, facand doar modificarea asta.
2. Ce nu-mi place deloc este ca practic ai mai mult continut text in engleza decat in romana, cu toate ca site-ul tau este adresat romanilor. Si asa ai foarte putin text in site, ca sa nu spun ca deloc, iar cuvintele in engleza nu te ajuta deloc ca sa rankezi pe .ro, din contra. Deci ar fi bine sa traduci tema si sa eviti folosirea cuvintelor in engleza (am vazut ca ai categorii/pagini de genul "Latest Football Highlights", Match of DAY, Live Score, News, Privacy Policy...). Uita-te un pic cam cum vede Google o pagina normala din site-ul tau - banuiesc ca toate paginile arata cam asa.
Eu as sterge toate paginile din site de genul acesta, cu continut 0 (daca nu imi vin vizitatori de pe ele) - pentru ca trag tot site-ul in jos, si pe viitor as avea grija sa adaug si ceva continut text in fiecare pagina nou creata (cat de putin, macar 1 rand - 2, desi ar trebui sa fie in jur de 200 de cuvinte).
3. Descrierea site-ului ("Noi va oferim rezumatele video din toate campionatele lumii"!), prea scurta, vad ca te zgarcesti mereu la cuvinte
Ideal ar fi cam pana pe la 160 caractere, nu cuvinte.
4. In schimb vad ca tocmai la meta keywords, care nu conteaza pentru rankare, nu te-ai zgarcit deloc, aici ai prea multe cuvinte-cheie (58) Vrei sa rankezi pe cuvintele astea? (golos, goals, golo, goal, tor, goles, gols, gol, futebol, football, soccer, fussball, futbol, video, videos, latest, ultimos, recentes, new, novos, liga, campeonato, jogadores, player, champions league, premier, league, champions, uefa, fifa, bwin, liga, serie a, serie, bundesliga, eredivisie, championat, portugal, england, france, spain, italia, italy, english, italian, portuguese, spanish, french, highlights, resumo, resumens, resumos, rezumat, youtube, best goals, melhor golo, best goal, melhores golos). Pune doar cateva cuvinte-cheie importante, care sunt prezente si pe index, cele mai importante cuvinte cu care vrei sa rankezi.
Cam asta as face eu la site, pentru inceput, daca as fi in locul tau. Succes!