Multumesc iarasi pt sugestii..
Haos, iti multumesc si tie, dar te-as ruga sa lasi ironiile astea ieftine la o parte. Nu sunt de parere ca ideile mele sunt cele mai bune si ca parerile celorlalti nu sunt bune; daca era asa, ce rost mai avea sa deschid un topic aici? logic..
Inca mai caut, mi-as dori ceva in romana, care sa poata fi brandabil pe viitor.. Ceva despre atingerea potentialului maxim, despre a fi cea mai buna varianta a ta ..alte explicatii nu-mi vin acum in minte..
targetmax.ro / maxtarget.ro
D R G
Nu e nicio ironie, e chestie de logica. La fel ca in cazul oricarui proiect sau probleme matematice sau de logica, daca specificatiile sau cerintele problemei sunt abstracte sau incomplete, rezultatul va fi unul gresit sau necorespunzator.
Se confirma ipoteza mea fix prin ce ai zis acum "mi-as dori ceva in romana". Pai daca nu te impingeam eu sa dai detalii, puteam noi sa postam toata viata domenii in engleza ca n-ar fi reusit niciunul sa te multumeasca.
Acum ca ai dat mai multe detalii, sa fie in romana, sa fie brandabil, despre evolutie, dezvoltare personala, atingerea potentialului, omul superior, etc, le urez bafta colegilor care vor posta in continuare ponturi. Eu am dat ponturi in latina si engleza iar in romana n-am ponturi, deci sunt auto-descalificat.
PS: Sa-l anunte cineva pe Cartis, ca va face pustiul asta inundatie de sugestii..![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu-i NEAPARAT in romana, daca aveti ceva bun puteti posta..chiar va rog, in engleza, latina, ce-o fi.. Eu sunt in pana de idei grava... Ma gandeam in nestiinta mea ca, daca ar fi in romana, poate m-ar ajuta un pic la SEO ..stiu ca mai demult asa era, acum parca nu mai e valabil.. in fine.. Va multumesc si daca va mai vin ceva idei , postati-le va rog..
prefacere.ro
modificare.ro
desfasurare.ro
treptat.ro
amanuntit.ro
prefac.ro
perfectionat.ro
dezvoltat.ro
progrese.ro
desavarsire.ro
pasire.ro
pasu.ro
evoluer.ro
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Inca mai astept idei daca mai aveti..
Va multumesc celor care ati postat.
Nu vreau sa fiu rau, dar ceri cam mult nu crezi?
increase.ro ( ma mir ca e liber )
progresie.ro
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Nu o să încerc să îți sugerez alt domeniu însă cred că ar fi de real ajutor pentru ceilalți dacă le-ai spune ce fel de site/blog vrei.
Ceva în genul ăstuia, adică să conțină informații care cel puțin par a fi validate științific, sau în genul ăstuia.
Nu te uita prea mult la informațiile din ele ci mai mult la direcția înspre care au luat-o ele. Adică vrei un site cu informații argumentate științific sau ceva mai mult spiritual.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)